H&M, Pepco, Lidl şi Kaufland angajează în toată ţara

ECONOMICA.NET vă prezintă lista locurilor de muncă disponibile în această perioadă la H&M, Pepco, Lidl şi Kaufland. Iată posturile disponibile şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 
Economica.net - lun, 20 apr. 2015, 21:01
H&M, Pepco, Lidl şi Kaufland angajează în toată ţara

H&M face angajări în Râmnicu Vâlcea, Craiova, Focşani, Tîrgu-Mureş.

H&M angajează pe postul de store manager în Râmnicu Vâlcea, Craiova, Focşani. H&M angajează manageri de department în Craiova, Focşani, Tîrgu-Mureş. În oraşele Craiova şi Focşani, H&M angajează pe postul de decorator vitrine.
H&M angajează pe poziţia de cash office responsible în Craiova, Focşani, Piatra-Neamţ.

Candidatul ideal pentru postul de store manager la H&M are cel puţin doi-trei ani experienţă în gestionarea unui magazin de retail, într-o poziţie similară, sau în conducerea unui grup mare de oameni (în jur de 30) în domeniul serviciu clienţi.
Trebuie să ai abilităţi organizatorice şi analitice, de planificare, să fii orientat spre rezultate, să poţi motiva angajaţii şi să cunoşti limba engleză, ca să fii eligibil pentru acest post.
Candidaţii potriviţi pentru acest post sunt dispuşi să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.

Candidatul căutat de angajatori pentru postul de manager de departament la H&M are cel puţin doi-trei ani experienţă în retail management sau în conducerea unui grup de aproximativ 10 persoane în domeniul serviciu clienţi. Este, de asemenea, interesat de modă, are abilităţi excepţionale în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interpersonale; are abilităţi organizatorice şi analitice dovedite, are experienţă în instruirea personalului, are abilităţi de planificare, este dispus să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.

Recrutorii caută pentru postul de decorator vitrine la H&M un om cu excelente abilităţi în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interpersonale, care are abilităţi dezvoltate de visual merchandising, cunoaşte tendinţele în modă, poate folosi unelte de mână şi electrice pentru a realiza display-urile necesare; e dispus să muncească seara şi în weekend.

7 mai este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Citeşte în ECONOMICA.NET lista completă a locurilor de muncă vacante la Lidl

Oferta de muncă la Kaufland

Kaufland angajează un funcţionar producţie publicitară la Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, are cunoştinţe avansate de MS Office, de limba engleză sau germană; are cunoştinţe de operare SAP, e atent la detalii, proactiv, are abilităţi de organizare şi poate respecta termenele-limită impuse.
Până pe 21 mai se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Kaufland angajează un lucrător comercial şi un casier în Arad.
Te califici pentru aceste posturi dacă ai studii medii, eşti orientat către clienţi, ai ţinută profesională ireproşabilă; eşti dispus să ai program flexibil.
Detalii, aici şi aici.

Kaufland angajează un primitor distribuitor tot la Arad.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, cunoştinţe comerciale, e rezistent la stres, poate munci într-un ritm alert, poate gestiona un volum mare de muncă, e dispus să aibă program de muncă flexibil.
Amănunte, aici.

9 mai este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru aceste posturi.

Kaufland angajează referenţi resurse umane în Brăila, Arad şi Timişoara.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai experienţă în administrarea documentelor de personal; ai urmat cursul de Inspector Resurse Umane; ai cunoştinţe foarte bune de operare PC; ai abilităţi de muncă în echipă; eşti dispus să munceşti în alt oraş, pe perioadă determinată.
Până pe 16 mai se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Oferta de muncă la Pepco

Pepco angajează pe postul de casier în Bucureşti şi Buzău.
Te califici pentru acest post dacă ai studii medii, eşti amabil, punctual, poţi să lucrezi în echipă şi nu ai contraindicaţii la efort fizic.
Până pe 10 mai se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Pepco mai angajează casieri la Bistriţa şi Cluj.
18 mai este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru această poziţie. Detalii, aici.

Pepco angajează pe postul de şef de magazin
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, are minimum doi ani experieţă în retail, cunoaşte limba engleză, ştie să opereze un PC, e rezistent la stres, a mai condus echipe, are abilităţi de organizare şi planificare.
Informaţii suplimentare despre poziţia deschisă la Pepco în Buzău şi Bucureşti găsiţi aici.

Pepco angajează şefi de magazin şi la Bistriţa şi Cluj. Detalii, aici.

Până pe 11 mai se primesc CV-uri pentru poziţia de şef de magazin deschisă la Pepco.

Te-ar mai putea interesa și
Valoarea activelor Enel din România care sunt scoase la vânzare ar fi de 1,9 miliarde de euro. Grecii de la PPC negociază achiziția, cu Goldman Sachs consultant – presă
Valoarea activelor Enel din România care sunt scoase la vânzare ar fi de 1,9 miliarde de euro. Grecii de la PPC negociază ...
Goldman Sachs, care a asistat compania Public Power Corporation din Grecia la majorarea de capital de 1,3 miliarde de euro, este și consultantul companiei elene în procesul de achiziție al......
Vacanța 2023 pe litoralul românesc începe cu tarife de la 40 de lei/noapte – Rezident Eforie Nord
Vacanța 2023 pe litoralul românesc începe cu tarife de la 40 de lei/noapte – Rezident Eforie Nord
Vacanța 2023 pe litoralul românesc începe cu tarife de la 40 de lei/noapte, potrivit Rezident Eforie Nord, care are un ...
Oficial BCE: Va fi nevoie de o perioadă îndelungată pentru îmblânzirea inflaţiei
Oficial BCE: Va fi nevoie de o perioadă îndelungată pentru îmblânzirea inflaţiei
Klaas Knot, membru în Consiliul guvernatorilor Băncii Centrale Europene, a semnalat luni că ciclul de majorare a dobânzilor, ...
Dezvolatorul CTP extinde parcul logistic din sudul Bucureștiului
Dezvolatorul CTP extinde parcul logistic din sudul Bucureștiului
CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator listat de spații industriale și logistice din Europa Continentală, extinde ...