1EUR = 4.8397 RON | Bucureşti 27 º

Companii

H&M redeschide magazinul flagship din Unirea

Retailerul suedez de fashion H&M redeschide unitatea din centrul comercial Unirea Shopping Center din Capitală. Magazinul va avea o suprafaţă aproape dublă după renovare, distribuită pe trei niveluri. 

07 iul, 2015 | ECONOMICA.net

Magazinul flagship H&M din Unirea Shopping Center are o suprafaţă de vânzare de 4.282 de metri pătraţi, pe trei niveluri şi îşi aşteaptă clienții începând cu data de 10 iulie, în cadrul centrului comercial Unirea Shopping Center, din Bulevardul Unirii nr.1, informează un comunicat al companiei. Noul magazin va include şi conceptul  H&M Home, având colecția pentru vara acestui an, care conține articole în tendințe pentru decorarea locuinței.

ECONOMICA.NET a scris, săptămâna trecută, că noul magazin este cel mai mare din România pe acest segment, având dimensiunea unui hipermarket dintr-un oraş maia mic. 

Detalii aici H&M deschide cel mai mare magazin de fashion din ţară. Este cât un hipermarket

"Prin extinderea magazinului H&M din Unirea Shopping Center am dorit să punem la dispoziţia clienţilor noștri o ofertă mai bogată de produse şi concepte, în linie cu cele mai noi tendinţe.", declară Ralf Wein, Country Manager H&M România.

Magazinul flagship H&M din cadrul centrului comercial Unirea Shopping Center îşi va redeschide porțile pe data de 10 iulie, de la ora 11:00, cu numeroase oferte şi surprize.

Începând din 10 iulie, magazinul va fi deschis publicului în fiecare zi, inclusiv sâmbăta şi duminica, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

În ziua deschiderii, primii 30 de clienţi sosiţi la evenimentul inaugurarii vor primi carduri de cumpărături cadou de 300 Lei, următorii 100 de clienţi vor primi carduri de cumpărături cadou de 100 Lei, iar următorii 50 de clienti carduri cadou de 50 Lei. Doar in ziua inaugurarii toti clienţii primesc 20% reducere la cumparaturi de peste 150 Lei.

H&M a deschis în trimestrul al doilea fiscal trei magazine în România şi a ajuns la o reţea de 41 de unităţi pe piaţa locală. În lunile martie şi aprilie, H&M a deschis în acest an magazine online pe opt noi pieţe, respectiv în România, Polonia, Portugalia, Cehia, Bulgaria, Slovacia, Ungaria şi Belgia, urmând ca în toamnă să înfiinţeze unul şi în Elveţia. În total, grupul va avea magazine online pe 22 de pieţe.

La nivel de grup, vânzările H&M (incluzând TVA) au crescut cu 22% în primul semestru fiscal, la 100 de miliarde de coroane (10,85 miliarde de euro). În trimestrul al noilea, vânzările au înregistrat un avans de 20%, la 53,2 de miliarde de coroane (5,77 miliarde euro).

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO