„Hansel şi Gretel: Vânătorii de vrăjitoare” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul "Hansel şi Gretel: Vânătorii de vrăjitoare", care prezintă aventurile celor doi orfani din povestea fraţilor Grimm, deveniţi la vârsta adultă vânători de vrăjitoare, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de Exhibitor Relations.
Economica.net - lun, 28 ian. 2013, 21:43

Acest film, regizat de norvegianul Tommy Wirkola, a obţinut încasări de 19 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în cinematografele nord-americane, potrivit AFP.

Filmul horror „Mama”, cu Jessica Chastain în rolul principal, fostul lider de săptămâna trecută, a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 12,9 milioane de dolari.

Comedia cu accente dramatice „Silver Linings Playbook”, cu Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence în distribuţie, s-a menţinut pe locul al treilea, cu încasări de 10 milioane de dolari.

„Zero Dark Thirty”, un film care prezintă operaţiunile de depistare şi capturare a teroristului Osama bin Laden, a pierdut două poziţii faţă de săptămâna trecută şi a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 9,8 milioane de dolari.

Filmul de acţiune „Parker”, cu Jason Statham şi Jennifer Lopez, a debutat pe locul al cincilea, cu încasări de 7 milioane de dolari, devansând cu o poziţie lungmetrajul „Django Unchained”, de Quentin Tarantino, care a urcat un loc faţă de săptămâna trecută, cu încasări de 5,005 milioane de dolari.

Comedia „Movie 43”, compusă din mai multe scurtmetraje, în care apar o serie de actori celebri, precum Hugh Jackman, Uma Thurman, Halle Berry, Kate Winslet, Richard Gere şi Naomi Watts, a debutat pe locul al şaptelea, cu încasări de 5 milioane de dolari.

Thrillerul „Gangster Squad”, cu Ryan Gosling şi Sean Penn în distribuţie, a coborât patru locuri, până pe poziţia a opta, cu încasări de 4,2 milioane de dolari.

Filmul „Oraşul corupt/ „Broken City”, cu Russell Crowe şi Mark Wahlberg în rolurile principale, a pierdut patru poziţii şi a ajuns pe locul al nouălea, cu încasări de 4 milioane de dolari.

Musicalul „Les Misérables”, cu Hugh Jackman şi Anne Hathaway, încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete în valoare de 3,9 milioane de dolari.

Te-ar mai putea interesa și
Guvern: România, tot mai aproape de îndeplinirea criteriilor tehnice pentru admiterea în programul Visa Waiver
Guvern: România, tot mai aproape de îndeplinirea criteriilor tehnice pentru admiterea în programul Visa Waiver
Admiterea României în programul Visa Waiver reprezintă un obiectiv strategic naţional, iar ţara noastră este tot mai aproape de îndeplinirea criteriilor tehnice în acest sens, informează......
Donald Trump cere Europei să ”se mişte” în cazul Ucrainei
Donald Trump cere Europei să ”se mişte” în cazul Ucrainei
Fostul preşedinte american Donald Trump, candidat la Casa Albă, a cerut joi Europei să se "mişte" şi să elibereze mai ...
S-a scumpit benzina. Cât costă azi carburanții în România
S-a scumpit benzina. Cât costă azi carburanții în România
Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților din România, a majorat azi prețurile benzinei vândute în stațiile ...
UPDATE Israelul a lansat un atac asupra Iranului. AIEA informează că nu există daune la instalaţiile nucleare iraniene
UPDATE Israelul a lansat un atac asupra Iranului. AIEA informează că nu există daune la instalaţiile nucleare iraniene
Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul ...