1EUR = 4.8736 RON | Bucureşti 8 º

News

Locuri de muncă în agricultură. În ce ţări se angajează acum şi unde se plăteşte cel mai bine

Dacă vrei să munceşti ca tractorist sau la viţă de vie în Franţa, poţi câştiga între 1.000 de euro şi 1.400 de euro pe lună. În jur de 1.100 de euro vor câştiga lunar românii care vor merge la cules de citrice şi căpşuni în Spania iar cei care vor alege să muncească în agricultură în Cipru vor câştiga între 500 şi 600 de euro pe lună.

17 dec, 2012 | ECONOMICA.net

Citeşte în continuare unde se fac acum angajări în agricultură în Europa şi unde se plăteşte cel mai bine.


Salariu brut de 1400 de euro pe lună în Franţa pentru tractorişti
O agenţie de recrutare caută în această perioadă doi candidaţi români care să lucreze ca muncitori tractorişti în Franţa. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe medii de limba franceză şi care au mai lucrat în Franţa. Transportul şi cazarea vor fi asigurate de angajator, potrivit anunţului de recrutare pe care-l puteţi consulta aici. 10 ianuarie e ultima zi în care puteţi trimite CV-ul pentru acest post.


Salariu de 1000 de euro în Franţa pentru muncitorii la vie
O firmă de recrutare caută 10 români care să lucreze în Franţa la curăţirea viţei de vie. Candidaţii potriviţi pentru acest post trebuie să aibă cunoştinţe de bază de franceză şi permis de conducere categoria B, precum şi experienţă în domeniu. Angajatorul oferă cazare, asigurare medicală şi contract de muncă pentru acest loc de muncă. 14 ianuarie e termenul-limită de primire a candidaturilor pentru post. Amănunte, aici.


Salariu de 1,100 de euro la cules de căpşuni în Spania
Angajatorii din Spania caută 100 de românce, fără experienţă, care vor să culeagă căpşuni, zmeură şi citrice în Spania. Durata contractului este de 3-4 luni, cu posibilitate de prelungire.
Se lucrează 6,5 ore pe zi, şase zile pe săptămână. Angajatorul oferă o remuneraţie de 37.42 euro net pe zi. Cazarea este asigurată dar nu plătită de angajator. Transportul România-Spania nu este asigurat de angajator.
Până pe 30 decembrie poţi aplica la acest post. Detalii găsiţi aici.Salariu de 600 de euro pe lună la o fermă din Cipru
O firmă de recrutare caută doi bărbaţi români care să lucreze la o fermă de pui din Cipru. Angajatorii caută candidaţi care ştiu limba engleză sau greacă la nivel conversaţional şi au permis de conducere categoria B. Masa şi cazarea sunt asigurate de angajator, potrivit anunţului de recrutare. Angajatorul ofertează candidaţii cu salarii de 600 de euro pe lună. Până pe 6 ianuarie puteţi aplica la acest post. Detalii, aici.


Tot în Cipru se angajează urgent în agricultură pe 500 de euro, net lunar
Angajatorii din Cipru caută 40 de români de maximum 45 de ani, dispuşi să muncească în agricultură în domeniul cultivării leguminoaselor. Se lucrează 8-10 ore pe zi, şase zile pe săptămână şi se oferă un salariu net lunar de 500 de euro, potrivit anunţului de recrutare pe care-l puteţi consulta aici. Cazarea şi masa sunt asigurate de angajator.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO