Harta europeană a celor mai bune salarii oferite acum românilor în turism

Citeşte într-un material ECONOMICA.NET în ce state europene românii sunt ofertaţi acum cu cele mai bune salarii în turism, vezi lista posturilor vacante în această perioadă în turism, în Europa şi, punctual, ce vor angajatorii de la candidaţii interesaţi de un loc de muncă afară şi care sunt termenele-limită până la care poţi aplica la postul vizat.
Economica.net - vin, 21 dec. 2012, 22:15
Harta europeană a celor mai bune salarii oferite acum românilor în turism

Citeşte în ECONOMICA.NET ce salarii oferă acum angajatorii europeni candidaţilor români dispuşi să muncească în turism.

Câştigaţi cel puţin 1000 de euro pe lună dacă optaţi pentru un loc de muncă într-un restaurant din Germania
Un restaurant din Germania caută românce care să lucreze pe posturi ca bucătar, spălător de vase, ajutor în bucatarie. Candidatele potrivite pentru aceste posturi au cunoştinţe avansate de italiană şi germană. Angajatorul oferă gratuit cazare şi masă şi un salariu lunar cuprins între 1000 de euro şi 1100 de euro pe lună. Până pe 12 februarie puteţi trimite CV-urile pentru unul din posturile antemenţionate. Detalii găsiţi aici.

 

Cameristele din România sunt curtate cu 1000 de euro pe lună de angajatorii francezi
O firmă din Franţa caută 20 de românce care să lucreze pe postul de cameristă în Franţa, pentru 1000 de euro-1200 de euro pe lună. Candidatele potrivite pentru acest post au mai lucrat într-un post similar, au cunoştinţe medii de franceză şi au rezistenţă la situaţii stresante. Până pe 4 ianuarie puteţi aplica pentru acest post. Amănunte, aici.

Personal hotelier în Italia, plătit cu 600 de euro-900 de euro pe lună
O firmă de recrutare caută 20 de candidaţi români cu vârsta cuprinsă între 23 şi 48 de ani, care au cunoştinţe elementare de limba italiană şi au mai lucrat în domeniul hotelier. Angajatorul oferă contract de muncă pe şase luni, cu posibilitate de prelungire. Românii vor lucra opt-nouă ore pe zi, şase zile pe săptămână, pentru 600 de euro pe lună. Până pe 13 ianuarie puteţi trimite candidatura pentru acest post. Amănunte, aici.

Un angajator din Italia caută 20 de românce care să lucreze ca menajere. Candidatele potrivite pentru acest loc de muncă au cunoştinţe de bază de italiană. Cazarea şi masa sunt asigurate de angajator şi funcţie de nivelul de cunoaştere a limbii italiene şi de experienţă, candidatele selectate să muncească în Italia sunt remunerate cu salarii cuprinse între 650 de euro şi 900 de euro. Tot 13 ianuarie e şi în acest caz termenul-limită de trimitere a candidaturilor pentru postul menţionat. Detalii găsiţi aici.

Salarii de 450 de euro-500 de euro pe lună pentru români în Grecia
O firmă de plasare forţă de muncă recrutează 50 de români care să lucreze în turism, în Grecia. Angajatorul caută personal pentru restaurant, curăţenie, recepţie, oferă contract de muncă pe un an de zile, un salariu lunar cuprins între 450 de euro-500 de euro, masa şi cazarea – gratuit şi plăteşte separat orele suplimentare. 12 ianuarie e ultima zi în care puteţi trimite aplicaţia la unul din aceste locuri de muncă. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea de miercurea viitoare, a declarat ministrul Economiei, Marton Nagy, într-o......
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. 160 de ani în care i-a reconfirmat constant poziția ...