1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Hercesa: Următorul proiect spre care ne vom îndrepta atenţia este cel din zona Orhideea

Dezvoltatorul spaniol Hercesa a anunţat demararea lucrărilor pentru cel de-al doilea bloc de locuinţe din faza a treia a proeictului Vivenda Residencias din sectorul 3 al Capitalei. Cea de-a treia fază a proiectului va avea patru blocuri, iar investiţia se ridică la 18 milioane de euro. 

15 mar, 2017 | | ECONOMICA.net

Hercesa a demarat lucările de construcţie la încă un bloc cu 66 de apartamente din proiectul Vivenda Residencias, din care 50% au fost deja precontractate. Dezvoltatorul a început anul trecut construcţia primului bloc, iar 98% din apartamente au fost deja precontractate, înainte de finalizarea clădirii, care va avea loc luna viitoare. 

Al doilea bloc cuprinde apartamente de trei și patru camere, la prețul de 98.600 de euro plus TVA 5%, cu boxa de depozitare inclusă în preț. Cea de-a treia fază a proiectului presupune construcţia a patru blocuri, cu un total de 244 de apartamente. Investiţia pentru aceste apartamente depăşeste 18 milioane de euro. În proiectul Vivenda Residencias au fost finalizate 420 de apartamente înainte de criză, iar în total va avea 1.400 de unităţi locative. 

Compania mai deţine însă şi alte terenuri. Un teren valoros este bucata din fosta fabrică Spicul, din care Hercesa a vândut în 2014 o parcelă 13.000 de mp către Forte Partners, care acum ridică birourile The Bridge. Tot acolo, şi austriecii de la CA Immo lucrează la clădirea de birouri Orhideea Gardens. 

"În prezent, Hercesa se concentrează pe continuarea dezvoltării ansamblului Vivenda Residencias. Cel mai probabil, următorul proiect spre care ne vom îndrepta atenția este cel din zona Orhideea, în care am observat o oportunitate datorită dezvoltării polului office din zonă. Deocamdată nu am demarat procedura de obținere a autorizațiilor sau finanțării, întrucât ne concentrăm pe dezvoltarea Vivenda", au declarat pentru ECONOMICA.NET reprezentanţii Hercesa. 

Hercesa și-a început activitatea în România în anul 2004, odată cu achiziționarea clădirii hotelului Cișmigiu, reabilitată. Hotelul Cișmigiu și-a reluat activitatea de hotel de lux cu spații comerciale la parter, printre prestigioșii colaboratori care își desfășoară activitatea în acest amplasament numărându-se Institutul Cervantes și Librăria Humanitas.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO