1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

Companii

Hidroelectrica: 37 de oferte propuse pentru board, în procesul de selectare a managementului privat

Selecţia managementului privat pentru Electrica Furnizare se va finaliza la până la finalul lunii iulie 2012, iar la Hidroelectrica au fost propuse 37 de oferte pentru selecţia boardului, a declarat ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Daniel Chiţoiu, vineri, la o conferinţă de presă.

20 iul, 2012 | Agerpres

'Selecţia managementului privat la companiile de stat se va finaliza în decursul acestui an, pentru toate cele 48 de companii.
La Electrica Furnizare se va finaliza selecţia managementului privat până la finalul lunii, la Hidroelectrica procesul de selecţie a boardului este în curs, au fost propuse 37 oferte. Până la finalul lunii sperăm să avem lista scurtă pentru board. Interviurile pentru lista scurtă vor avea loc după ieşirea societăţii din insolvenţă', a afirmat Daniel Chiţoiu.

Ministrul Economiei a adăugat că procedura de selecţie a managerilor privaţi a fost lansată săptămâna trecută, iar în urma unor unor solicitări ale consultanţilor, de clarificări, a fost retras documentul de pe site-ul MECMA, pentru efectuarea completărilor necesare.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO