Hidroelectrica are doi noi manageri privaţi

Producătorul de energie Hidroelectrica are, începând de miercuri, doi noi directori pentru serviciile de contabilitate şi de audit public intern, potrivit unui comunicat al companiei, remis, joi, AGERPRES.
Economica.net - joi, 03 apr. 2014, 07:56
Hidroelectrica are doi noi manageri privaţi

Postul de Şef Serviciu Contabilitate, din cadrul Departamentului de Contabilitate, Control şi Planificare a fost ocupat, începând cu dată de 2 aprilie, de către Roxana Laura Panaitescu.

Ea are o experienţă de peste 15 ani în domeniul financiar-contabil. În perioada 2001-2006 a ocupat funcţia de Manager Raportări IFRS la Brau Union România, pentru ca, în perioada 2006-2008, să deţină poziţia de Manager Financiar al Accenture Service.

În perioada 2008-2009 a ocupat poziţia de manager al Departamentului Consolidare şi Raportare Financiară din cadrul Petrom, pentru că începând cu 2010 şi până la 1 aprilie 2014, Panaitescu să fie Senior Manager în cadrul Departamentului de Taxe la KPMG România.

Pentru postul de Şef Serviciu Audit Public Intern a fost selectat şi numit în funcţie, începând cu dată de 2 aprilie 2014, Petronel Chiriac. Acesta are o experienţă de peste 15 ani, ocupând poziţii de top în conducerea unor multinaţionale cu profil divers de activitate.

În perioada 1999-2005 a deţinut funcţiile de Manager Departament Cost Control şi Audit Intern la Romanel International Group precum şi cea de Membru în Consiliul de Administraţie la subsidiară Forestar Neamţ. În 2005 a fost numit Manager Financiar la Paxar România (multinaţională listată NYSE), urmând că în perioada 2006-2013 să ocupe poziţia de Director Financiar Contabil la compania Ager Leasing IFN unde a coordonat 4 direcţii: Credite, Contabilitate, Control Financiar, Direcţia Trezorerie.

Chiriac a absolvit Facultatea de Finanţe Bănci şi Contabilitate din cadrul ASE, specializarea Finanţe-Bănci, deţine un Master în control şi contabilitate, un MBA în cadrul Universităţii de Economie şi Business din Atena, este Doctor în Managementul Riscurilor şi absolvent al Facultăţii de Drept.

El este expert contabil, auditor financiar şi consultant fiscal.

În plus, Chiriac deţine experienţă în finanţarea de proiecte energetice, în finanţarea autorităţilor publice centrale şi locale şi a participat la implementarea sistemul SOX de audit intern şi guvernanţă corporativă pentru companii listate la Bursă din New York.

Ambii noi directori au participat la procesul de selecţie organizat de Administratorul Judiciar şi derulat prin firma Pedersen&Partner, se mai arată în comunicat.

Te-ar mai putea interesa și
Două scheme de ajutor de stat, de peste 800 mil. euro, pentru instalarea de capacități în regenerabile pentru autoconsum, lansate azi
Două scheme de ajutor de stat, de peste 800 mil. euro, pentru instalarea de capacități în regenerabile pentru autoconsum, ...
Ministerul Energiei a lansat, în această dimineață, apelul de proiecte din cadrul Fondul pentru Modernizare în cadrul Programului-cheie nr. 1 – Surse regenerabile de energie și stocarea......
Xiaomi anunţă 75.000 de comenzi pentru automobilul electric SU7 şi vrea să livreze 10.000 de unităţi în iunie
Xiaomi anunţă 75.000 de comenzi pentru automobilul electric SU7 şi vrea să livreze 10.000 de unităţi în iunie
Producătorul chinez de smartphone-uri Xiaomi a primit comenzi ferme pentru 75.723 de unităţi din primul său automobil ...
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului ...
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Ministrul apărării polonez Wladyslaw Kosiniak-Kamysz a anunţat că ţara sa este pregătită să ajute Ucraina să repatrieze ...