Hidroelectrica avertizează cu privire la mai multe tentative de fraudă făcute cu acțiunile sale

Hidroelectrica aduce la cunoștința publicului larg apariția în mediul online a unor posibile tentative de fraudare a micilor investitori, bazate pe mesaje ce promit oportunități exagerate de câștig din tranzacționarea acțiunilor societății pe diverse platforme.
Ion Dobreanu - joi, 28 sept. 2023, 21:44
Hidroelectrica avertizează cu privire la mai multe tentative de fraudă făcute cu acțiunile sale

Potrivit companiei, aceste site-uri utilizează în mod neautorizat imaginea sa, a reprezentanților acesteia, simulează pagina de internet a societății și conțin declarații false de susținere și certificare, atribuite în mod fals Hidroelectrica.

Compania recomandă publicului pentru a evita să cadă victimă unor astfel de tentative de fraudă, să aibă în vedere următoarele precauții:

„1. Verificați Site-ul Oficial: Hidroelectrica operează un singur site oficial, și anume www.hidroelectrica.ro. Toate informațiile oficiale, comunicatele de presă și actualizările privind acțiunile societății pot fi găsite pe acest site. Nu luați în considerare surse neoficiale.

2. Declarațiile Reprezentanților: Reprezentanții societății noastre nu au încurajat și nu încurajează prin declarații publice utilizarea uneia sau a altei platforme de tranzacționare. Nu vă lăsați influențați de citate sau declarații atribuite acestora în mod neadevărat.

3. Verificați Sursele Oficiale: Înainte de a lua o decizie cu privire la investițiile în acțiuni Hidroelectrica, consultați surse oficiale de informare. De exemplu, Ghidul de a deveni investitor la Bursa de Valori București este disponibil pe pagina de internet a Bursei de Valori București, la adresa: Ghidul Investitorului la BVB.

4. Prudență în Decizii: Dacă posibilele câștiguri promise de reclamele apărute online par nejustificat de avantajoase, este foarte posibil să aveți de-a face cu o tentativă de fraudă. Vă recomandăm să manifestați prudență și să evitați interacțiunea cu astfel de site-uri.

5. Atenție la Apeluri și E-mailuri Suspecte: Dacă primiți apeluri telefonice sau e-mailuri pe care le considerați suspecte, nu răspundeți solicitărilor de a investi și evitați să faceți clic pe link-uri sau să deschideți fișiere atașate.

6. Protejați Informațiile Personale: Nu transferați niciodată bani fără a ști cine îi va primi, și nu dezvăluiți informații precum numărul contului bancar, datele de pe actul de identitate sau orice alte date personale către surse necunoscute.

7. Raportați Tentativele de Fraudă: Dacă vă confruntați cu tentative de fraudă sau activități suspecte, vă îndemnăm să raportați imediat aceste situații autorităților competente și poliției.”

Compania precizează că ia măsuri pentru a proteja interesele investitorilor și publicului larg și colaborează cu autoritățile pentru investigarea și contracararea oricăror acțiuni ilegale care afectează numele și imaginea sa.

Te-ar mai putea interesa și
Kurnia Adhi Sulistyawan a fost numit director al fabricii Philip Morris România din Otopeni
Kurnia Adhi Sulistyawan a fost numit director al fabricii Philip Morris România din Otopeni
Philip Morris International (PMI) l-a numit pe Kurnia Adhi Sulistyawan în funcția de Manufacturing Director al fabricii Philip Morris România, începând din data de 1 noiembrie 2023. Kurnia Adhi......
Noul token $ETHETF crește cu 26% după reducerea ofertei totale (P)
Noul token $ETHETF crește cu 26% după reducerea ofertei totale (P)
Joi, 30 noiembrie 2023, emblematicul token DEX al lunii noiembrie $ETHETF, se apropie rapid de obiectivul său de reducere ...
Lamborghini introduce săptămâna de lucru de patru zile pentru muncitorii de pe linia de producţie
Lamborghini introduce săptămâna de lucru de patru zile pentru muncitorii de pe linia de producţie
Constructorul auto italian Lamborghini a anunţat marţi că a ajuns la un acord cu sindicatele pentru a introduce săptămâna ...
O nouă piedică spre Schengen – Belgia adoptă discursul Austriei: Discutăm despre extindere în viitor, dar mai întâi trebuie să reformăm sistemul
O nouă piedică spre Schengen – Belgia adoptă discursul Austriei: Discutăm despre extindere în viitor, dar mai ...
Nicole de Moor, secretar de stat pentru migraţie şi azil în guvernul Belgiei, a declarat marţi, la sosirea la Consiliul ...