1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 1 º

Companii

Hidroelectrica cumpără teste COVID-19 pentru angajați pentru următorii trei ani

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din țară, intenționează să cumpere teste real time-PCR pentru toți angajații săi pentru următorii trei ani - până la 10.000 de teste.

24 aug, 2020 | | ECONOMICA.net

Hidroelectrica a lansat în sistemul electronic de achiziții publice (SEAP), un anunț pentru achiziție de "Servicii medicale de testare RT-PCR in vederea diagnosticarii COVID-19 pentru salariatii Hidroelectrica", achiziție pentru care compania estimează să aloce 3,22 milioane de lei.

Testele sunt destinate tuturor angajaților companiei, atât din conducere, cât și celor din sucursalele din țară care operează centralele. Compania a specificat în caietul de sarcini un număr minim de 300 de teste și unul maxim de 10.000, pentru trei ani, specificând însă că această ultimă cantitate este maximală – nu este obligatoriu să fie făcute toate.

În selecția ofertelor, 90% din punctaj este dat de preț, iar restul componenta tehnică, iar aici se punctează timpul de realizare a testelor și de transmitere a rezultatelor: punctajul maxim se acordă dacă rezultatele sunt trimise în maximum 24 de ore de la testare. Este obligatoriu ca ofertantul să poată face testarea personalului în maximum 24 de ore de la solicitarea pe care o primește din partea Hidroelectrica.

La finalul anului trecut, Hidroelectrica avea circa 3.400 de salariați. Compania operează 208 centrale hidroelectrice, cu o putere totală de circa 6.400 MW.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO