Hidroelectrica furnizează curent pentru 2.000 de locuinţe, dar nu aleargă după noi clienţi cu orice preţ

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, care are şi licenţă de furnizare, a încheiat deja circa 2.000 de contracte prin care livrează electricitate clienţilor casnici, dar nu face din această activitate o prioritate.
Economica.net - mie, 15 mart. 2017, 21:46
Hidroelectrica furnizează curent pentru 2.000 de locuinţe, dar nu aleargă după noi clienţi cu orice preţ

„Am semnat până acum circa 2.000 de contracte de furnizare de energie electrică pentru clienţi casnici. Am semnat, nu exagerez, un metru cub de contracte”, a declarat pentru ECONOMICA.NET, Ovidiu Agliceru, director general al Hidroelectrica. El a precizat că majoritatea contractelor au fost semnate în zonele Buzău şi Curtea de Argeş, acolo unde Hidroelectrica are centre, dar şi „în alte zone ale ţării”

Totuşi, Hidroelectrica nu face din activitatea de furnizare o prioritate, nici în ceea ce priveşte zona de casnici, nici de clienţi persoane juridice. „Avem licenţa, o folosim, dovadă că am încheiat contracte cu RATB şi cu Metrorex, nu neglijăm această zonă, dar noi producem o energie electrică de calitate, pe care să o vindem în vârf, la un preţ corespunzător”, a explicat Agliceru.

Hidroelectrica are o ofertă de vânzare de energie electrică pentru populaţie la un preţ de 0,18 lei/MWh, care nu este mai mic faţă de cel al concurenţilor, şi, potrivit lui Agliceru, compania nu îl va reduce ca să alerge după clienţi noi, mai ales că această activitate aduce „costuri suplimentare”.

Puteţi citi mai multe despre oferta Hidroelectrica aici

Hidroelectrica, companie de stat, este cel mai mare producător de energie electrică din România şi a terminat anul trecut, cel în care a ieşit din insolvenţă, cu un profit de 1,5 miliarde de lei, la venituri de 3,3 miliarde de lei.

Te-ar mai putea interesa și
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei culturi a integrității și vigilenței în rândul angajaților. Conform......
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...