1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Hidroelectrica oferă 2,2 milioane euro, fără TVA, pentru 150 de autovehicule, în leasing operaţional

Hidroelectrica vrea să plătească, din surse proprii, 2,2 milioane euro, fără TVA, pentru 90 de autovehicule tip SUV şi 60 de autovehicule autoutilitare, în leasing operaţional, potrivit unui anunţ de participare, postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

17 apr, 2015 | Agerpres

Contractul va fi încheiat pentru o perioadă de 52 de luni de la data atribuirii, iar perioada de închiriere în leasing operaţional va fi de 48 luni. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 iunie 2015, ora 10,00, scrie Agerpres.

Firma care va câştiga licitaţia trebuie să livreze autovehicule, conform contractului, precum şi servicii de reparare şi de întreţinere a acestora, a echipamentelor aferente şi serviciilor conexe.

Potrivit anunţului, autovehiculele vor fi livrate către punctele de lucru ale Hidroelectrica din: Bucureşti, Bistriţa, Cluj, Curtea de Argeţ, Haţeg, Porţile de Fier, Râmnicu Vâlcea şi Sebeş.

Hidroelectrica este cel mai ieftin producător de energie din România. Compania se află pentru a doua oară în insolvenţă din februarie 2014, prima dată fiind în perioada iunie 2012 - iunie 2013.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO