1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Hidroelectrica-Serv instituie măsuri specifice, inclusiv de consemn, pe fondul condiţiilor meteo

Hidroelectrica-Serv a instituit măsuri specifice, inclusiv de consemn, ca urmare a evoluţiei precipitaţiilor din ultimele ore şi ţinând cont de avertizările hidrologice emise pentru bazinele Argeş, Desnăţui, Ialomiţa, Jiu, Olt şi Vedea

30 iul, 2014 | Agerpres

'Hidroelectrica-Serv a luat măsuri inclusiv de consemn, pentru asigurarea intervenţiei ce se impune în aceste situaţii de urgenţă, astfel încât să fie preîntâmpinate posibilele avarii la echipamentele tehnice din hidrocentrale, incidente, accidente sau puneri în pericol de vieţi omeneşti', se precizează în comunicatul companiei.

Râurile Gilort, Lotru şi Olteţ, aflate pe raza a trei judeţe din zona Olteniei, sunt vizate de o avertizare Cod Roşu de inundaţii, emisă, marţi, de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor /INHGA/, valabilă până la ora 23,00.

În plus, Administraţia Naţională de Meteorologie /ANM/ a emis, marţi, o nouă atenţionare Cod Galben de instabilitate atmosferică, valabilă până la ora 22,00, în opt judeţe.

Conform meteorologilor, între orele 10,00 - 22,00, vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată la nivel local, îndeosebi în Oltenia, Muntenia şi Transilvania, precum şi în zonele montane.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO