1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 13 º

Companii

Hidroelectrica şi-a angajat director de IT de la Alro Slatina

Producătorul de energie Hidroelectrica are, începând de luni, un nou director de IT şi Comunicaţii, Yugo Neumorni, care până acum a ocupat o poziţie similară în cadrul Alro Slatina, potrivit unui comunicat al companiei.

14 apr, 2014 | ECONOMICA.net

'Neumorni are o prodigioasă carieră de peste 20 de ani în planificarea, dezvoltarea, implementarea şi operarea de medii complexe IT, în susţinerea de obiective de creştere organizaţională şi utilizare optimală a resurselor, cu accent pe soluţii de business de tip ERP (Enterprise Resource Planning). El a fost timp de 10 ani, din 2004 până la 10.04.2014, Director IT la Grupul Vimetco (ALRO SA), leader în producţia integrată de aluminiu, fiind responsabil cu partea de operaţiuni din România, Sierra Leone, Ghana, Europa şi China', se arată în comunicat.

La Vimetco, Yugo Neumorni a implementat soluţii SAP, coordonând comitetul tehnic în faza de licitare pentru ERP, planificarea şi dimensionarea infrastructurii SAP, coordonarea implementării cu Divizia ERP pe componentele FI, CO, MM, SD, PP precum şi a soluţiei de Business Intelligence (SEM + BW). Neumorni a instrumentat şi re-engineeringul proceselor de business, mai spun reprezentanţii Hidroelectrica.

În perioada 1998-2004, Neumorni a fost IT Manager la Deloitte&Touche Central Europe, fiind responsabil cu operaţiunile din România şi Republica Moldova. Aici el a coordonat printre altele echipa Enterprise Risk Services care a realizat proiectele de audit şi s-a implicat în implementarea SAP (FI) pentru toate ţările în care e prezenţa Deloitte.

Neumorni deţine o diplomă de Executive MBA obţinută în anul 2009 la Asebuss, SUA, este licenţiat în Ştiinţă Calculatoarelor (1995) la Facultatea de Automatică din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti.

El are mai multe certificări între care CISA - Certified Information Systems Auditor şi MCSE - Microsoft Certified System Engineer + Internet.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO