1EUR = 4.7791 RON | Bucureşti 8 º

Extern

Hillary Clinton ar avea cancer cerebral, spun tabloidele

Secretarul de Stat, Hillary Clinton, ar avea o tumoare cerebrală care estecauza durerile de cap, leşinurile şi episoadele de amnezie, susţine The National Enquirer, citat  de majoritatea  publicaţiilor americane.

30 dec, 2012 | ECONOMICA.net

Un purtător de cuvânt al fostei prime doamne a SUA a catalogat informaţia drept o absurditate, potrivit Daily Mail, citat de Sott.net. Hillary Clinton ar fi doar ţinută sub observaţie, la domiciliu, după ce a suferit o comoţie, în urma unui leşin.

Despre Hillary Clinton, în vârstă de 65 de ani, s-a spus, la un moment dat, că ar putea candida pentru preşedinţia SUA, în 2016. Hillary Clinton a negat, spunând că va citi, va scrie şi va ţine conferinţe, va preda la catedră, dar că vrea să se deconecteze de la „tensiunea înaltă“de până acum, pentru a se bucura de viaţă.

Departamentul de Stat a transmis că problemele de sănătate pe care Hillary Clinton le-a avut în ultima perioadă au fost provocate de un virus la stomac, pe care Clinton l-a dobândit, în urma unei călătorii diplomatice, în Europa.

Totuşi, ipoteza Enquirer a fost realimentată  şi de faptul că Hillary Clinton renunţă a renunţat la postulă său din Guvernul SUA.

Ştirea despre eventualul cancer al fostei prime doamne a SUA, vine după speculaţiile că Bill Clinton nu ar mai avea decât 6 luni de trăit din cauza unui cancer la pancreas

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO