1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 19 º

Companii

Hilton face angajări la Bucureşti şi la Cluj. Află posturile şi ce vor angajatorii de la candidaţi

Lanţul internaţional de hoteluri Hilton urmează să deschidă în toamnă primul hotel operat sub brand Hampton by Hilton la Cluj. Momentan, face recrutări pentru 6 oameni la hotelul de la Cluj care va fi clasificat la 3 stele. Şi la Bucureşti, Hilton face angajări pentru hotelul de 5 stele. ECONOMICA.NET îţi spune cum vor fi selectaţi candidaţii şi până când mai poţi intra în competiţia pentru o carieră la prestigiosul lanţ hotelier internaţional.

24 aug, 2012 | ECONOMICA.net

Athénée Palace Hilton Bucureşti recrutează în această perioadă un bucătar (commis chef). Candidatul ideal are cel puţin un an experienţă într-o poziţie similară şi diplomă de bucătar recunoscută de Ministerul Muncii. Mai trebuie să demonstreze că ştie să vorbească limba engleză, că are spirit de echipă, că e serios, disponibil pentru program de lucru flexibil. Până pe 16 septembrie puteţi aplica la acest job. Detalii, aici.


Lanţul internaţional de hoteluri Hilton deschide oficial în toamnă la Cluj primul hotel sub brand Hampton by Hilton din România. Hotelul clasificat la 3 stele va avea 109 camere cu internet de mare viteză gratuit şi mic dejun gratuit, indiferent de tipul sau condiţiile cazării aici.
Totuşi, de pe pagina oficială a brandului aflăm că hotelul din Cluj acceptă rezervări abia începând din 20 ianuarie 2013.


Hilton recrutează la Cluj pentru brandul Hampton by Hilton un night auditor. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit o specializare cu profil economic sau de business, dacă ai minimum un an experienţă într-o poziţie similară sau ca recepţioner. Mai trebuie să demonstrezi că eşti rezilient, responsabil şi că poţi lua rapid decizii. De asemenea, candidatul ideal pentru acest post e un bun vorbitor de limba engleză. Până pe 21 septembrie mai puteţi trimite candidaturile pentru acest post. Amănunte, aici.Tot la unitatea care urmează să fie deschisă la Cluj în toamnă, sub brandul Hampton by Hilton, se mai caută în această perioadă 5 candidaţi care să performeze pe poziţia de guest service agent. Dacă vorbeşti limba engleză, ai minimum un an experienţă într-o poziţie similară sau ca recepţioner, ai absolvit sau eşti student la o facultate cu profil economic, business sau turism, demonstrezi că eşti dedicat, responsabil, că poţi lua decizii prompt şi, de asemenea, dacă eşti rezilient, atunci ai profilul căutat de recrutori şi ai şanse mari să intri în vizorul lor pentru acest post. Şi în acest caz, până pe 21 septembrie poţi aplica la acest job. Mai multe informaţii, aici.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO