Hipermarketul online Freshful, operat de grupul eMAG, extinde livrarea în Ploiești

De la 1 martie, hipermarketul online Freshful, operat de grupul eMAG, oferă livrare și în Ploiești și în alte 22 localități din Ilfov. Livrările din Ploiești se vor face din depozitul cu temperatură controlată din Ștefăneștii de Jos și cu ajutorul flotei de 175 mașini frigorifice.
Alina Stanciu - joi, 09 mart. 2023, 10:10
Hipermarketul online Freshful, operat de grupul eMAG, extinde livrarea în Ploiești

Începând cu 1 martie, Freshful a deschis serviciul de livrare către aproximativ 150.000 gospodării (peste 320,000 consumatori) din Ploiești și alte 22 localități din Ilfov: Afumați, Berceni, Brănești, Căldăraru, Ciolpani, Ciorogârla, Clinceni, Cornetu, Crețuleasca, Dascălu, Domnești, Dragomirești-Vale, Găneasa, Glina, Grădiștea, Gruiu, Jilava, Măgurele, Moara Vlăsiei, Petrăchioaia, Snagov, Ștefăneștii de Sus.

Astfel, primul hipermarket  online din România este disponibil în acest moment unui număr total de peste 1 milion de gospodării din București, Ploiești și 49 localități din Ilfov oferind livrare  7 zile din 7, între orele 8-23. Comenzile se pot livra în aceeași zi, rapid, în 3 ore de la plasarea comenzii sau în intervale programate mâine sau poimâine. Costul livrării ajunge până la 14,99 lei, însă clienții Genius au și beneficiul de transport gratuit pentru un coș minim de 200 lei.

Noile localități vor fi deservite din depozitul cu temperatură controlată din Ștefăneștii de Jos, același din care Freshful a livrat de la lansarea din octombrie 2021 și până în acest moment peste 630.000 comenzi către aproximativ 80.000 clienți unici.

Freshful vinde 18.000 articole dintr-o varietate de peste 800 categorii precum fructe, legume, brutărie, carne, mezeluri, brânzeturi, băuturi, dulciuri și băcănie, produse congelate, articole pentru curățenie, îngrijire și cosmetice, cât și articole pentru copii și pet shop.

„Am observat o creștere din ce în ce mai accentuată a cererii de livrare de produse alimentare în ultimele luni, doar în orașul Ploiești având zeci de cereri prin care clienții își adăugau adresa de livrare în aplicația noastră. Suntem deosebit de încântați să ajungem la ei în următoarea perioadă și mai ales să le livrăm cumpărăturile săptămânale sau cele pentru sărbători, având în vedere că ne apropiem cu pași repezi de Sfintele Sărbători de Paște. Depozitul nostru frigorific este așezat strategic nu doar pentru București, cât și pentru Ploiești și nordul județului Ilfov, timpul necesar de la încărcarea cu grijă a produselor în mașină până la prima oprire din Ploiești fiind de aprox. 45 minute. Astfel promisiunea noastră de prospețime este foarte bine îndeplinită.” a declarat Andrei Popescu, General Manager Freshful by eMAG.

Citește și

 

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Kremlinul a susţinut joi că livrarea rachetelor americane ATACMS către Kiev nu va schimba nimic în conflictul din Ucraina, după ce Washingtonul a anunţat că va furniza Ucrainei astfel de......
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Dacia Duster, SUV-ul asamblat exclusiv în România pentru piața europeană, a ajuns la a treia generație și, de-a lungul ...
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov, la șase ani de când a lansat serviciul în România.
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în Uniunea Europeană au urcat anul trecut cu 5,3%, însă ţările membre din Europa de Est ...