1EUR = 4.7216 RON | Bucureşti 35 º

News

Homor: O mare parte dintre contractele de deszăpezire au fost semnate. În toate bazele de deszăpezire există utilaje

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cătălin Homor, a dat marţi asigurări că în toate bazele de deszăpezire există utilaje şi a exclus posibilitatea închiderii autostrăzilor care pornesc din Bucureşti în caz de ninsori.

29 noi, 2016 | Agerpres

El a precizat că o multe dintre contractele de deszăpezire au fost semnate, singura regională care este 'un pic' întârziată fiind Bucureştiul.

'O mare parte dintre contractele de deszăpezire au fost semnate. Singura regională care pot să spun că este un pic mai întârziată este Bucureştiul, dar întrebarea care de fapt ar fi trebuit pusă este dacă avem utilaje în bază. Pot spune că în toate bazele de deszăpezire în momentul ăsta există utilaje - şi spun chestiunea asta pentru că de la începutul anului am gândit ca modalitate de contractare acordul cadru, astfel încât, dacă la nivelul unei regionale se întâmplă ca un contract sau două să nu se semneze în timp util, cantitatea de prestare a serviciilor să fie uşor preluată de celelalte contracte prin extinderea acestora', a spus Cătălin Homor, aflat într-o vizită pe şantierul A3.

Întrebat dacă se vor închide autostrăzile care pornesc din Bucureşti în caz de ninsori întrucât aici nu sunt încheiate contracte de deszăpezire, şeful CNAIR a răspuns: ''Exclus!'.

'În momentul de faţă avem utilaje în toate bazele de deszăpezire. În situaţia în care vor fi avertizări de diferite coduri vom fi pregătiţi să preluăm acest coduri cu utilaje din contractele pe care le avem semnate', a explicat el.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO