HONOR prezintă Magic4 Lite, primul telefon cu tehnologie de încărcare rapidă SuperCharge de 66W

HONOR continuă prezentarea portofoliului local prin anunțarea noului smartphone Magic4 Lite, dotat cu tehnologia inovatoare SuperCharge , care permite încărcarea bateriei de la 0 la 50% în doar 15 minute și până la 81% în 30 de minute.
Lidia Neagu - joi, 19 mai 2022, 12:41
HONOR prezintă Magic4 Lite, primul telefon cu tehnologie de încărcare rapidă SuperCharge de 66W

„Pregătit cu sisteme software și hardware excepționale, HONOR Magic4 Lite promite o experiență de top pentru generația tânără interesată de experiențe vizuale imersive”, a declarat George Zhao, CEO al companiei HONOR Device Co, Ltd. „Prin soluțiile tehnologice inovatoare, ecranul captivant HONOR FullView și încărcarea HONOR SuperCharge de 66W, HONOR Magic4 Lite oferă o experiență de utilizare a smartphone-ului extraordinară pentru utilizatorii din România”. 

Productivitate întreaga zi oferită de bateria durabilă și încărcătorul SuperCharge HONOR de 66W 

HONOR Magic4 Lite, echipat cu baterie de 4800 mAh , oferă până la 16.8 ore de explorare a platformelor de socializare, 12.8 ore de utilizare a aplicațiilor video sau 25.6 ore de apeluri audio, toate cu o singură încărcare.

Magic4 Lite utilizează tehnologia inovatoare de încărcare cu fir HONOR SuperCharge de 66W, alimentând dispozitivul de la zero la 50% în doar 15 minute și de la zero până la 81% în doar 30 minute.

Design compact cu rame de top super înguste

HONOR Magic4 Lite a fost proiectat pentru a avea o structură compactă cu rame super înguste, o grosime de numai 8,05 mm și o greutate de doar 189g, devenind un dispozitiv subțire, ușor, portabil, care poate încăpea cu ușurință în buzunare înguste sau genți de mici dimensiuni.

Noul HONOR Magic4 Lite a fost proiectat cu rame super înguste de 1,05 mm, fiind cu 40% mai înguste decât majoritatea smartphone-urilor din aceeași categorie. Astfel, dispozitivul oferă un raport ecran-corp excepțional de 94% și o experiență de divertisment imersivă.

Ecranul HONOR FullView de 6,81 inchi este partnenerul ideal pentru vizionarea filmelor și gaming

Modelul HONOR Magic4 Lite este dotat cu un ecran FullView de 6,81 inchi, care afișează 16,7 milioane de culori, oferind utilizatorilor o experiență realistă de vizionare.

Cu performanțe îmbunătățite și o experiență mai cursivă de derulare, HONOR Magic4 Lite 5G permite o rată de reîmprospătare a ecranului de 120 Hz.

Productivitate maximă cu tehnologia 5G prin procesorul Qualcomm Snapdragon 695 5G

Telefonul Magic4 Lite 5G este unul dintre primele smartphone-uri din industrie echipate cu Snapdragon 695 5G, un procesor avansat de 6 nuclee susținut de GPU Qualcomm Adreno și de procesorul Qualcomm Kryo 660.

Cel mai nou smartphone HONOR este echipat cu HONOR RAM Turbo (8GB+2GB), o tehnologie HONOR care convertește o parte din memoria flash în RAM, ceea ce înseamnă că un spațiu de 8GB RAM poate fi extins la 10GB RAM. Această tehnologie este posibilă prin comprimarea aplicațiilor și proceselor ce rulează pe fundal atunci când utilizatorii schimbă aplicația folosită, asigurându-se că aceștia pot prelua un apel video, pot scrie un mesaj, în timp ce aplicațiile rulează în continuare pe fundal.

Cameră triplă pentru capacități excepționale de fotografiere și filmare video

HONOR Magic4 Lite 5G se mândrește cu o cameră triplă puternică de 48 MP, care conține o cameră Bokeh Sensing de 2 M și o cameră Macro Sensing de 2 M cu bliț LED, care, împreună, le permit utilizatorilor surprinderea imaginilor uimitoare. 

Telefonul poate realiza înregistrări video 1080P, cu o rezoluție de 1920*1080 pixeli. De asemenea, noul telefon dispune de funcția Dual View Recording, care permite utilizatorilor să înregistreze simultan două perspective diferite folosind atât camera frontală, cât și camera principală din spate. 

Conceput pentru un public preocupat de stil, HONOR Magic4 Lite este disponibil în trei culori fascinante: Titanium Silver, Midnight Black and Ocean Blue. 

Te-ar mai putea interesa și
Cele mai mari producții de porumb boabe din 2021, în județele Galați, Ialomița și Călărași
Cele mai mari producții de porumb boabe din 2021, în județele Galați, Ialomița și Călărași
Cea mai mare cantitate de porumb boabe din ţară, respectiv 3,6 milioane de tone, a fost obţinută anul trecut în regiunea Sud-Est, unde sunt incluse judeţele Brăila, Buzău, Constanţa,......
Rusia anunță că a cucerit orașul ucrainean Lisiciansk și a „eliberat” întreaga regiune Lugansk
Rusia anunță că a cucerit orașul ucrainean Lisiciansk și a „eliberat” întreaga regiune Lugansk
Rusia a declarat că a cucerit oraşul Lisiciansk, din estul Ucrainei, şi întreaga regiune Lugansk, transmite duminică ...
Fondurile de pensii private obligatorii aveau, în mai, active de 88,03 miliarde de lei, în creștere cu 7%
Fondurile de pensii private obligatorii aveau, în mai, active de 88,03 miliarde de lei, în creștere cu 7%
Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de 88,03 miliarde lei, la finalul lunii mai 2022, în creştere ...
CNAIR: Reîncep lucrările de reparații și înlocuire rosturi dilatație – pe DN 1
CNAIR: Reîncep lucrările de reparații și înlocuire rosturi dilatație – pe DN 1
CNAIR a anunțat că de luni, 4 iulie, reîncep lucrările de reparații și înlocuire rosturi dilatație – pe DN 1 pe ...