Hop Garden va opera franciza Prepelițescu în București

Grupul Hop Garden a anunțat miercuri că a semnat un acord de franciză cu Prepelițescu Urban Food & DriveIn pentru administrarea în exclusivitate a brandului Prepelițescu pe piața din București și deschiderea primului local din cadrul rețelei de franciză în complexul Magic by Hop Garden din Drumul Taberei nr. 115, București (intrarea în Parcul Drumul Taberei, fostul Parc Moghioroș).
Ion Dobreanu - mie, 14 apr. 2021, 16:34
Hop Garden va opera franciza Prepelițescu în București

Începând cu luna mai 2021, Magic Bistro din complexul Magic by Hop Garden devine Prepelițescu și își va modifica meniul și identitatea vizuală în conformitate cu prevederile contractului de franciză.

Investiția totală în organizarea și promovarea noii identități a restaurantului este estimată la 50.000 de euro și include activități de reamenajare a spațiilor interioare și exterioare ale localului, proiecte de utilare a bucătăriei, activități de reorganizare și instruire a personalului, activități de marketing și comunicare a noului brand. Compania estimează o cifră de afaceri de 500.000 de euro pentru restaurantul Prepelițescu, după primul an de activitate.

”Burgeri de prepeliță, gyros de prepeliță, salată cu ouă de prepeliță … și multe alte bunătăți vă așteaptă la restaurantul Prepelițescu, parte a Hop Garden – locație în franciza, acum și în București. După ce, în ultimii 9 ani, am încântat românii cu produsele noastre din carne de prepeliță, la nivel local, a venit momentul ca și locuitorii din Capitala României să beneficieze de bunătățile pe care le putem oferi clientilor noștri. De aceea, povestea noastră continuă în mod firesc cu acest nou concept pe care vi-l propunem – preparate delicioase, din carne de prepeliță, servite la restaurant, luate la pachet sau livrate direct acasă. Produsele noastre nu au deloc conservanți, nu au coloranți ori alți aditivi alimentari. Pregătim mâncarea pe loc, totul este proaspăt, de unde și gustul senzațional. Condimentăm potrivit și suntem pregătiți pentru o piață exigentă”, a declarat Lucian Stancu, manager Prepelițescu Urban Food & DriveIn.

”Deschiderea primului restaurant francizat Prepelițescu, în cadrul complexului de evenimente Magic by Hop Garden, face parte din strategia de dezvoltare și modernizare a grupului, începută în 2019. Parcul Drumul Taberei este o zonă perfectă pentru a petrece zilele plăcute de primăvară în familie sau cu prietenii. De aceea, ce poate fi mai potrivit, pentru cei ce doresc să-și petreacă timpul în aer liber decât o zonă cu meniuri delicioase, numai bune de savurat la terasă, după o plimbare plăcută sau la pachet, pentru un picnic în parc? Iar meniurile noastre sunt astfel gândite încât să potolească atât foamea adulților, cât și poftele copiilor de ceva delicios, și, mai ales, să răspundă dorinței părinților de a avea un meniu fără E-uri”, a declarat Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden.

Restaurantul francizat, Prepelițescu, parte a grupului Hop Garden, va prelua meniul francizorului, oferind clienților preparate din carne și ouă de prepeliță, precum: ciotoiașe de prepeliță, scotish eggs, crochete de prepeliță, fingers din piept de prepeliţă, nuggets, burger de prepeliță, thuringer de prepeliță afumat, ouă caramelizate, fresh eggs cu iaurt, carne’n pită, gyros de prepeliță etc.

Despre Prepelițescu Urban Food & DriveIn

Lansată în 2020, franciza Prepelițescu Urban Food & DriveIn continuă afacerea începută în 2012, odată cu lansarea brandului Ferma bunicii. În 2020, pentru a răspunde nevoii publicului de produse naturale, din carne de prepeliță, a fost creat primul restaurant Drive-In Prepelițescu si primul concept Urban Healthy Food în Râmnicu Vâlcea, axat pe comercializarea preparatelor pe bază de carne și ouă de prepeliță, din fermele companiei.

Despre Magic by Hop Garden

Magic by Hop Garden este un complex de agrement specializat în organizarea evenimentelor private și corporate, pentru adulți și copii, redeschis în octombrie 2019 și condus de Daniela Dalia Seghedi, director executiv al grupului.

 

Te-ar mai putea interesa și
Tramvaiele noi de la Astra Arad, prea lungi pentru peroanele unor stații din București
Tramvaiele noi de la Astra Arad, prea lungi pentru peroanele unor stații din București
Odată cu achiziția celor 100 de tramvaie de la Arad, Primăria Capitalei trebuie să mai investească în modernizarea de linii, dar și în alungirea unor peroane. În caz contrar, noile tramvaie......
Primăria Oradea va testa primul autobuz electric produs de o companie din România
Primăria Oradea va testa primul autobuz electric produs de o companie din România
Primăria Oradea va testa, timp de o lună, un autobuz electric lansat de compania producătoare de autovehicule de transport ...
Primăria Sectorului 1 propune ca restaurarea Teatrului Excelsior să fie făcută de Compania de Investiții S1
Primăria Sectorului 1 propune ca restaurarea Teatrului Excelsior să fie făcută de Compania de Investiții S1
Primarul Clotilde Armand vrea predarea către Compania de Investiţii şi Dezvoltare în Sănătate şi Domenii de Interes ...
Stellantis şi Foxconn se asociază într-un joint-venture care va produce tehnologie IT pentru autoturisme
Stellantis şi Foxconn se asociază într-un joint-venture care va produce tehnologie IT pentru autoturisme
Producătorul auto Stellantis şi compania taiwaneză Foxconn au anunţat marţi că intenţionează să înfiinţeze o societate ...