HORIZON lansează noua gamă de televizoare Android TV 11

HORIZON anunță lansarea în România a noilor modele de televizoare 4K UHD echipate cu ultima versiune Android R (v. 11), avand un procesor superior Quad Core, creat special pentru a livra o experiență de vizionare de ultimă generație. Noua gamă de televizoare Android TV 11 include patru modele disponibile, cu dimensiuni cuprinse între 43” și 58”, gândite pentru a răspunde oricărui tip de utilizator. La nivel de imagine, tehnologia avansată 4K Ultra HD permite o rezoluție de 4 ori mai mare decât a unui televizor Full HD.
Ion Dobreanu - mar, 28 iun. 2022, 18:01
HORIZON lansează noua gamă de televizoare Android TV 11

Grație unui procesor Quad Core puternic, gama Android TV 11 oferă o viteză cu până la 30% mai ridicată față de seria anterioară. Astfel, pe lângă experiența audio-vizuală îmbunătățită, noile modele de televizoare oferă o performanță avansată, cu timp de răspuns îmbunătățit.

Aplicațiile de streaming disponibile în Google Play Store (HBO MAX, Disney+), alături de aplicațiile de streaming preinstalate și accesibile direct de pe telecomandă – Netflix, YouTube, Amazon Prime Video – propun o varietate impresionantă de titluri, ușor de descoperit prin gesturi simple și intuitive.

Tehnologia Dolby Vision HDR, împreună cu funcția MEMC (Motion Estimation, Motion Compensation), asigură o reproducere realistă a conținutului urmărit, dezvăluind detalii captivante prin luminozitate, culoare și contrast optime. Pentru ca imaginea și sunetul să fie în armonie perfectă, televizoarele Android TV 11 de la HORIZON permit accesarea de conținut Dolby Atmos și DTS HD/DTS Virtual:X, care oferă o experiență audio captivantă, cu sunet tridimensional de un realism uimitor.

Pentru divertisment fără limite, televizoarele din gama Android TV 11 beneficiază de funcția Google Chromecast, care permite proiectarea wireless de pe laptop sau alt dispozitiv inteligent direct pe televizorul HORIZON, dar și conexiune tip Bluetooth, pentru conectarea de sisteme audio sau alte dispozitive externe.

Diverse acțiuni ale televizorului pot fi accesate cu ajutorul comenzilor vocale, prin conectarea la dispozitive din familia Google Nest (Mini, Hub, Hub Max etc.) sau împerecherea cu telefonul mobil, prin aplicația Google Home.

În plus, televizoarele HORIZON cu Android TV 11 sunt echipate cu porturi HDMI 2.1, suport pentru funcțiile eARC sau Auto Low Latency Mode (ALLM), precum și cele mai noi formate de codare video AV1 și HEVC (H.265).

Televizoarele brandului românesc HORIZON acoperă o plajă largă de modele și functionalități și au diagonale între 24” (60 cm) și 75” (190 cm). Sunt disponibile la vânzare pe eMAG.ro, în magazinele Flanco, dar și în oferta altor retaileri IT&C importanți din mediul online și offline (Badabum.ro, ideall.ro, CEL.ro, PCGarage.ro, etc), la prețuri cuprinse între 449 Lei și 7.999 Lei.

DESPRE HORIZON:

Lansat în 2005, HORIZON și-a dedicat toate resursele pentru a dezvolta linii de produse mai performante și mai accesibile în același timp, colaborând cu furnizori de top la nivel mondial pe fiecare categorie în parte, producția fiind realizată în diferite fabrici din Turcia, Polonia, Ungaria și China.

Cumulat, în perioada 2020-2021, vânzările de televizoare HORIZON au atins pragul de 200.000 de unități. Obiectivul pentru următorii ani este depășirea cifrei de 30 milioane de euro anual.

În 2021, HORIZON s-a poziționat pe locul al 5-lea ca popularitate în România, cu o cotă de piață de 6%.

Printre beneficiile oferite de HORIZON clienților săi, amintim:

  • 5 ani garanție pentru gama de televizoare XT Line, încă din 2015
  • 3 ani garanție pentru celelalte categorii de produse HORIZON
  • service de tip Pick-Up & Return pentru toate produsele HORIZON (clientul trebuie doar să contacteze service-ul, iar produsul este preluat de curier de la domiciliul clientului, reparat și trimis inapoi, tot prin curier, fără niciun cost).

Mai multe informații despre noile modele HORIZON pe www.horizon-europe.com și la parteneri.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...