Hornbach a înregistrat în exerciţiul financiar 2014 -2015 o cifră de afaceri netă de 3,5 miliarde euro

Hornbach a înregistrat în exerciţiul financiar 2014 -2015 o cifră de afaceri netă de peste 3,5 miliarde euro, în creştere cu 6% comparativ cu perioada anterioară, potrivit datelor remise, luni, Agerpres, de reprezentanţi ai companiei.
Economica.net - lun, 01 feb. 2016, 16:11
Hornbach a înregistrat în exerciţiul financiar 2014 -2015 o cifră de afaceri netă de 3,5 miliarde euro

Un studiu al retailerului local de materiale de construcţii şi grădinărit arată că românii sunt tot mai interesaţi de o alimentaţie sănătoasă şi, fie că au o grădină sau nu, caută tot mai multe soluţii pentru a-şi cultiva singuri legumele. În acest sens, odată cu apropierea sezonului de cultivare, specialiştii Hornbach oferă sfaturi utile şi pun la dispoziţia clienţilor articolele necesare pentru demararea unui proiect de grădinărit, în grădină sau chiar în balcon.

‘Atunci când este planificată o cultură mică, de familie, răsadniţa este unul dintre cele mai importante articole necesare. Aceasta este ideală pentru producerea răsadurilor şi poate fi folosită atât de cei care au o grădină, cât şi de cei care doresc să aibă o cultură restrânsă în balcon’, explică Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Potrivit acestuia, răsadniţele asigură tot confortul necesar germinării seminţelor şi dezvoltării lor ulterioare până la plantarea definitivă, pentru care, în funcţie de cantitatea ce urmează a fi cultivată, se pot alege fie mini-sere, fie sere mai complexe.

De asemenea, pe lângă dimensiunea potrivită spaţiului personal, clienţii au posibilitatea de a alege răsadniţe fabricate din lemn, acoperite cu sticlă sau material plastic.

Dincolo de răsadniţe, pasionaţii de grădinărit vor putea să îşi completeze lista de achiziţii de sezon, în magazinele Hornbach, cu toate produsele necesare pregătirii sezonului de cultivare, precum tăvi, case de semănare, etichete tip, dar şi plantatoare.

În plus, clienţii beneficiază permanent şi de garanţia creşterii plantelor, acestea având o calitate ridicată. În cazul reclamaţiilor îndreptăţite, banii sunt returnaţi sau produsele sunt înlocuite, pe o perioadă de 12 luni, pentru arbuşti, tufe, copaci sau trandafiri.

Pentru a susţine pasionaţii de grădinărit şi persoanele care îşi doresc o alimentaţie sănătoasă, în luna februarie, Hornbach amenajează în magazinele din Bucureşti, Timişoara, Sibiu şi Braşov o zonă special dedicată răsadniţelor.

Hornbach este o companie multinaţională de familie.

Fondată în anul 1877, Hornbach este singura companie din domeniul construcţiilor şi grădinăritului cu o istorie de 5 generaţii.

În prezent, concernul deţine 153 de magazine mixte de materiale de construcţii şi grădinărit în nouă ţări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România).

În România compania are şase magazine – Bucureşti Berceni, Bucureşti Militari, Bucureşti Baloteşti, Braşov, Timişoara şi Sibiu.

Conceptul comercial şi gama de produse sunt orientate în întregime către sprijinirea proiectelor clienţilor. Hornbach garantează acestora preţuri mereu mici, fiind lider de piaţă pe acest segment. În plus, calitatea excelentă a consultanţei şi a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumărate studii şi teste independente.

Prin pionierat, ca de exemplu deschiderea primului magazin mixt de materiale de construcţie şi articole de grădinărit (1968), a primului megastore (1980) şi a primului magazin de materiale de construcţii cu conceptul drive-in (2003), Hornbach îşi dovedeşte în permanenţă forţa inovatoare. De decenii, Hornbach este considerat un angajator de top, în acest moment având 16.500 de angajaţi care contribuie la succesul companiei, dintre aceştia peste 770 lucrează în România.

Te-ar mai putea interesa și
18 instituții financiare au anunțat că vor să participe la schema de ajutor de stat IMM Plus. Fondul de garantare a fost suprasubscris cu peste 330%
18 instituții financiare au anunțat că vor să participe la schema de ajutor de stat IMM Plus. Fondul de garantare a fost ...
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) a anunțat astăzi că 18 instituții de credit și-au exprimat intenția de a participa în......
ROMATSA și-a dat acordul pentru delimitarea spațiului aerian a viitorului Aeroport Galați – Brăila
ROMATSA și-a dat acordul pentru delimitarea spațiului aerian a viitorului Aeroport Galați – Brăila
Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, a anunţat vineri, în conferinţă de presă, că a reuşit, ...
Renault tatonează o posibilă colaborare cu firmele chineze Li Auto şi Xiaomi, în domeniul fabricării de autoturisme electrice
Renault tatonează o posibilă colaborare cu firmele chineze Li Auto şi Xiaomi, în domeniul fabricării de autoturisme ...
Renault a avut discuţii săptămâna aceasta cu firmele chineze Li Auto şi Xiaomi privind colaborarea în domeniile automobilelor ...
Autonom raportează pentru 2023 venituri de 728,9 milioane de lei, în creștere cu 13%. Profitul net însă a scăzut cu 48%
Autonom raportează pentru 2023 venituri de 728,9 milioane de lei, în creștere cu 13%. Profitul net însă a scăzut cu 48%
Autonom Services S.A., cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, raportează că a înregistrat anul trecut venituri ...