1EUR = 4.7769 RON | Bucureşti 9 º

News

Hotelurile din Grecia angajează români. Le oferă până la 800 de euro pe lună. Vezi joburile vacante

Hotelurile din Grecia angajează români pe care-i remunerează cu salarii lunare cuprinse între 450 de euro şi 800 de euro. Citeşte într-un material ECONOMICA.NET lista posturilor vacante în hotelurile din Grecia, în această perioadă, află ce profile de candidaţi caută angajatorii şi cum ofertează hotelierii candidaţii români interesaţi de un loc de muncă în Grecia.

13 ian, 2013 | ECONOMICA.net

Personal hotelier la un resort de cinci stele din Grecia, plătit cu 600 de euro-800 de euro pe lună

O firmă de plasare de personal selectează 100 de candidaţi români care au minimum 21 de ani, care să lucreze la un resort de cinci stele din Grecia. Eşti eligibil pentru unul din posturile ofertate dacă ai absolvit şcoala profesională şi ai cunoştinţe medii de limba engleză.

Ce salarii oferă angajatorii
Asistenţii de ospătar vor fi remuneraţi cu 650 de euro pe lună.
Postul de recepţionist, postul de barman şi postul de chelner sunt remunerate cu câte 700 de euro pe lună.
Candidaţii care vor fi selectaţi pe postul de bucătar vor câştiga lunar între 600 de euro şi 800 de euro.

Până pe 9 martie puteţi trimite candidaturile pentru unul din aceste posturi. Amănunte, aici.

Animatori de hotel în Grecia, remuneraţi cu 550 de euro-650 de euro

O firmă de recrutare caută 500 de candidaţi care vor să lucreze ca animatori în hoteluri de 4 şi 5 stele sau în baze sportive din insule precum Creta, Zakynthos, Rhodos, Santorini, Corfu sau Cipru.

Candidaţii selectaţi vor lucra cel puţin trei luni, în perioada martie-octombrie, opt-nouă ore pe zi, şase zile pe săptămână şi vor fi plătiţi cu 550 de euro-650 de euro pe lună. De asemenea, candidaţii selectaţi să lucreze în Grecia sau Cipru vor avea masa şi cazarea gratuite.
Angajatorul va asigura candidaţilor selectaţi biletele de avion de întors în România, precum şi trainingul la locul de muncă.
Până pe 7 februarie puteţi aplica la acest post. Detalii, aici.

Ospătar în Grecia pentru 600 de euro net lunar

O firmă de recrutare caută în această perioadă două ospătăriţe din România care să lucreze la un restaurant din Salonic.
Locul de muncă este remunerat cu 600 de euro net pe lună iar programul de lucru este de nouă ore, şase zile pe săptămână.
Candidaţii interesaţi de acest post pot afla mai multe informaţii în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.
Te califici pentru acest post dacă ai mai lucrat într-un post similar, preferabil şi în străinătate, dacă ai cel puţin cunoştinţe medii de limba engleză şi/sau greacă, dacă eşti dispus să munceşti peste program şi în condiţii de stres.
Până pe 20 ianuarie puteţi trimite candidaturile pentru acest post.


Personal hotelier în Rhodos, plătit lunar cu 450 de euro-550 de euro


O firmă de selecţie de personal caută 250 de români dispuşi să muncească începând din luna martie în hoteluri din Rhodos. Se caută candidaţi care au mai lucrat în domeniu şi au cunoştinţe medii de limba engleză.
Angajatorul oferă între 450 de euro şi 550 de euro pe lună. Orele suplimentare sunt plătite cu 2-3 euro/ora. Masa şi cazarea sunt gratuite.
Până pe 6 februarie puteţi trimite candidaturile pentru acest post. Detalii, aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO