Hotelurile din Grecia angajează români. Le oferă până la 800 de euro pe lună. Vezi joburile vacante

Hotelurile din Grecia angajează români pe care-i remunerează cu salarii lunare cuprinse între 450 de euro şi 800 de euro. Citeşte într-un material ECONOMICA.NET lista posturilor vacante în hotelurile din Grecia, în această perioadă, află ce profile de candidaţi caută angajatorii şi cum ofertează hotelierii candidaţii români interesaţi de un loc de muncă în Grecia.
Economica.net - sâm, 12 ian. 2013, 22:16
Hotelurile din Grecia angajează români. Le oferă până la 800 de euro pe lună. Vezi joburile vacante

Personal hotelier la un resort de cinci stele din Grecia, plătit cu 600 de euro-800 de euro pe lună

O firmă de plasare de personal selectează 100 de candidaţi români care au minimum 21 de ani, care să lucreze la un resort de cinci stele din Grecia. Eşti eligibil pentru unul din posturile ofertate dacă ai absolvit şcoala profesională şi ai cunoştinţe medii de limba engleză.

Ce salarii oferă angajatorii
Asistenţii de ospătar vor fi remuneraţi cu 650 de euro pe lună.
Postul de recepţionist, postul de barman şi postul de chelner sunt remunerate cu câte 700 de euro pe lună.
Candidaţii care vor fi selectaţi pe postul de bucătar vor câştiga lunar între 600 de euro şi 800 de euro.

Până pe 9 martie puteţi trimite candidaturile pentru unul din aceste posturi. Amănunte, aici.

Animatori de hotel în Grecia, remuneraţi cu 550 de euro-650 de euro

O firmă de recrutare caută 500 de candidaţi care vor să lucreze ca animatori în hoteluri de 4 şi 5 stele sau în baze sportive din insule precum Creta, Zakynthos, Rhodos, Santorini, Corfu sau Cipru.

Candidaţii selectaţi vor lucra cel puţin trei luni, în perioada martie-octombrie, opt-nouă ore pe zi, şase zile pe săptămână şi vor fi plătiţi cu 550 de euro-650 de euro pe lună. De asemenea, candidaţii selectaţi să lucreze în Grecia sau Cipru vor avea masa şi cazarea gratuite.
Angajatorul va asigura candidaţilor selectaţi biletele de avion de întors în România, precum şi trainingul la locul de muncă.
Până pe 7 februarie puteţi aplica la acest post. Detalii, aici.

Ospătar în Grecia pentru 600 de euro net lunar

O firmă de recrutare caută în această perioadă două ospătăriţe din România care să lucreze la un restaurant din Salonic.
Locul de muncă este remunerat cu 600 de euro net pe lună iar programul de lucru este de nouă ore, şase zile pe săptămână.
Candidaţii interesaţi de acest post pot afla mai multe informaţii în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.
Te califici pentru acest post dacă ai mai lucrat într-un post similar, preferabil şi în străinătate, dacă ai cel puţin cunoştinţe medii de limba engleză şi/sau greacă, dacă eşti dispus să munceşti peste program şi în condiţii de stres.
Până pe 20 ianuarie puteţi trimite candidaturile pentru acest post.

Personal hotelier în Rhodos, plătit lunar cu 450 de euro-550 de euro

O firmă de selecţie de personal caută 250 de români dispuşi să muncească începând din luna martie în hoteluri din Rhodos. Se caută candidaţi care au mai lucrat în domeniu şi au cunoştinţe medii de limba engleză.
Angajatorul oferă între 450 de euro şi 550 de euro pe lună. Orele suplimentare sunt plătite cu 2-3 euro/ora. Masa şi cazarea sunt gratuite.
Până pe 6 februarie puteţi trimite candidaturile pentru acest post. Detalii, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase pasaje pietonale în Ilfov
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase ...
Companiile TQM Management S.R.L. şi Like Consulting S.R.L. au fost desemnate câştigătoare ale licitaţiilor pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate (SF) şi a Proiectelor pentru Autorizarea......
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Metrorex a prezentat miercuri imagini cu execuția primelor segmente de pereți mulați la Magistrala 6, realizate la viitoarele ...
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
''Portretul domnişoarei Lieser'', de Gustav Klimt, tablou rămas neterminat din cauza morţii artistului austriac, a fost ...
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă nicăieri
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă ...
Președintele american Joe Biden a promulgat astăzi legislația privind acordarea de ajutoare către Ucraina, Israel și ...