Huawei a atins pragul de 10 milioane de telefoane Huawei P20 şi P20 Pro vândute la nivel global

Huawei a vândut, la nivel global, numai puţin de 10 milioane de telefoane Huawei P20 şi P20 Pro, în cinci luni de la lansarea noilor sale modele de smartphone-uri.
Lidia Neagu - joi, 06 sept. 2018, 08:43
Huawei a atins pragul de 10 milioane de telefoane Huawei P20 şi P20 Pro vândute la nivel global

„Suntem extrem de încântați că tehnologia inovatoare pusă la dispoziție de Huawei consumatorilor, prin intermediul celor mai recente flagship-uri pe care le-am lansat, a fost adoptată extrem de rapid de iubitorii de tehnologie de pe întreg globul. Pragul de 10 milioane de terminale vândute setează un nou standard pentru noi și ne conferă încredere că misiunea Huawei – de a face cele mai moderne tehnologii cât mai accesibile pentru publicul larg – trebuie să continue în același spirit inovator ca până acum”, a declarat Kevin Ho, președinte al diviziei de telefoane din cadrul Huawei Consumer Business Group.

Pentru Huawei, atingerea acestui prag important vine să confirme încrederea pe care consumatorii o au în brandul Huawei, dar și în tehnologiile inovatoare integrate de companie în produsele sale.

Huawei P20 Pro și Huawei P20 au fost primele două dispozitive mobile care au primit un scor format din trei cifre din partea DxOMark, standardul industriei în ce privește măsurătorile și evaluările calității imaginii camerei foto și a obiectivelor. Chiar și acum, Huawei P20 Pro conduce clasamentul DxOMark Mobile, cu un scor de 109 puncte.

La începutul lunii august, Huawei a devenit al doilea cel mai mare furnizor de smartphone-uri din lume, în al doilea trimestru din 2018, potrivit datelor publicate de IDC. Pentru prima dată în istoria companiei, Huawei urcă pe a doua poziție în topul celor mai mari producători de smartphone-uri din lume.

Potrivit producătorului, rezultatele au fost susținute în primul rând de lansarea pe piață a celui mai puternic telefon al companiei de până acum, P20 Pro, echipat cu camera foto triplă revoluționară Leica și Zoom Hybrid 5x, funcții inovatoare de fotografiere, asistate de tehnologie AI, precum și de unitatea special dedicată procesării neuronale (NPU) a cipului Kirin 970, dar și de interfața EMUI 8.1 ce are la bază sistemul Android™ 8.1, care oferă o experiență premium în utilizare.

Dincolo de specificațiile tehnice, telefonul s-a făcut remarcat prin aspectul inedit al versiunii de culoare Twilight, inspirată de aurora boreală.

În plus, la începutul lunii trecute, Asociația Europeană pentru Imagine și Sunet a desemnat HUAWEI P20 Pro „Cel mai bun smartphone în 2018-2019″, catalogând terminalul drept „cel mai avansat smartphone de până acum și un deschizător de drumuri în domeniul fotografiei realizate cu ajutorul telefonului mobil”.

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind peste o treime din populația globală. În 2017, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în clasamentul livrărilor de smartphone-uri la nivel global.

Compania a înființat până în acest moment 16 centre R&D în Statele Unite ale Americii, Germania, Finlanda, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una dintre cele trei unități de business ale Huawei și pune la dispoziția clienților săi smartphone-uri, tablete și PC-uri, accesorii inteligente și servicii cloud.

Investiția anuală a Huawei în cercetare și dezvoltare s-a ridicat la 13,8 miliarde de dolari, în creștere cu 17,4% față de anul 2016, când aceasta se ridica la 13,8 miliadrde de dolari.

Te-ar mai putea interesa și
Cele mai mari producții de porumb boabe din 2021, în județele Galați, Ialomița și Călărași
Cele mai mari producții de porumb boabe din 2021, în județele Galați, Ialomița și Călărași
Cea mai mare cantitate de porumb boabe din ţară, respectiv 3,6 milioane de tone, a fost obţinută anul trecut în regiunea Sud-Est, unde sunt incluse judeţele Brăila, Buzău, Constanţa,......
Rusia anunță că a cucerit orașul ucrainean Lisiciansk și a „eliberat” întreaga regiune Lugansk
Rusia anunță că a cucerit orașul ucrainean Lisiciansk și a „eliberat” întreaga regiune Lugansk
Rusia a declarat că a cucerit oraşul Lisiciansk, din estul Ucrainei, şi întreaga regiune Lugansk, transmite duminică ...
Fondurile de pensii private obligatorii aveau, în mai, active de 88,03 miliarde de lei, în creștere cu 7%
Fondurile de pensii private obligatorii aveau, în mai, active de 88,03 miliarde de lei, în creștere cu 7%
Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de 88,03 miliarde lei, la finalul lunii mai 2022, în creştere ...
CNAIR: Reîncep lucrările de reparații și înlocuire rosturi dilatație – pe DN 1
CNAIR: Reîncep lucrările de reparații și înlocuire rosturi dilatație – pe DN 1
CNAIR a anunțat că de luni, 4 iulie, reîncep lucrările de reparații și înlocuire rosturi dilatație – pe DN 1 pe ...