Huawei integrează prima aplicaţie românească în walletul propriu

Huawei Consumer Business Group România anunță o nouă etapă importantă a parteneriatului cu VirtualCards și anume integrarea aplicației VirtualCards cu Huawei Wallet, funcționalitate disponibilă atât la nivel local, cât și la nivel internațional. Aceasta este prima integrare a unei aplicații locale în cadrul Huawei Wallet, disponibilă la nivel internațional, ce vine în sprijinul utilizatorilor care își doresc să se bucure de beneficiile unui portofel digital, printre care se numără centralizarea cardurilor importante și reducerile exclusive la produsele și serviciile lor preferate.
Lidia Neagu - lun, 22 mart. 2021, 12:41
Huawei integrează prima aplicaţie românească în walletul propriu

Aplicaţia Huawei Wallet le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi centraliza cardurile de loialitate, cardurile cadou, cupoanele, cardurile de acces şi cardurile bancare într-un loc sigur, care poate fi accesat rapid, cu ajutorul telefonului. Aplicaţia Wallet este preinstalată pe anumite modele de smartphone, iar pe celelalte poate fi descărcată din magazinul Huawei AppGallery.

“Ne bucurăm să anunțăm lansarea acestei funcționalități care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de avantajele exclusive aduse de un portofel digital, pe de o parte, și care, pe de altă parte, le oferă companiilor oportunitatea de a-și cunoaște mai bine clienții, de a interacționa cu ei și de a adapta produsele ținând
cont de nevoile acestora.“, este de părere Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România.

Pentru a se bucura de funcționalitățile oferite de Huawei Wallet, utilizatorii trebuie să selecteze cardurile de fidelitate pe care le folosesc cel mai des și să le salveze direct din VirtualCards. Procesul este simplu și rapid.
În plus față de avantajele pe care integrarea VirtualCards în Huawei Wallet le oferă în prezent, cele două companii anunță extinderea gamei de funcționalități în viitorul apropiat.

„Următorul pas va fi plata prin aplicație la casa de marcat.”, completează Sorin Mitran, CEO VirtualCards. “Era digitală și pandemia globală au început să remodeleze experiența de cumpărare, iar portofelul virtual va sta în centrul achizițiilor la casa de marcat, a serviciilor financiare și nu numai. De aceea, am extins colaborarea cu Huawei, astfel încât experiența utilizatorilor din întreaga lume care descarcă aplicații din HUAWEI AppGallery să fie cât mai prietenoasă și mai utilă”, completează acesta.

Aplicația VirtualCards este una dintre printre primele aplicații prezente în magazinul propriu de aplicații al Huawei, HUAWEI AppGallery, încă de la finalul anului 2019. Încă de la listarea în platformă, aplicația s-a bucurat de un interes crescut al utilizatorilor, ceea ce a condus în mod natural la următoarea etapă a acestui parteneriat și anume la procesul de integrare a serviciilor Huawei pentru a îmbunătăți experiența de utilizare.

Astfel, în 2020, aplicația a fost integrată și cu serviciile din portofoliul Huawei Mobile Services, precum înrolare prin Huawei ID, modulul hartă sau Push Notifications. În acest moment, VirtualCards înregistrează peste 120.000 de descărcări pe dispozitivele Huawei și un rating foarte bun, de 4,9 stele.

Fondată în 2012, VirtualCards este o aplicație creată în România, specializată în marketing si comerț pe telefon mobil. Proiectul a durat aproximativ doi ani de pretestare până când a fost pus la dispoziția publicului larg și a fost dezvoltat de o echipă de programatori și dezvoltatori de afaceri din România.
Cu aproape 10 ani de expertiză în dezvoltarea de aplicații, VirtualCards oferă servicii inovatoare mai multor hipermaketuri si supermarketuri din Romania, comercianților cu amănuntul și furnizorilor de programe de fidelitate. Aplicația oferă o întreagă platformă de marketing și comunicare partenerilor săi, cu un set complet de instrumente de loialitate: statistici și feedback, oferte, cupoane, puncte de loialitate sau ștampile, notificări, SMS,
newsletter, localizare prin GPS sau tehnologie iBeacon.

Te-ar mai putea interesa și
MacKenzie Scott, fosta soţie a antreprenorului Jeff Bezos, anunţă o donaţie de 2,74 miliarde de dolari
MacKenzie Scott, fosta soţie a antreprenorului Jeff Bezos, anunţă o donaţie de 2,74 miliarde de dolari
 MacKenzie Scott, fosta soţie a fondatorului grupului Amazon, Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, a anunţat marţi o donaţie de 2,74 miliarde de dolari către 286 de organizaţii, inclusiv......
EY: 66% dintre investitorii străini plănuiesc să-şi extindă în acest an operaţiunile din România
EY: 66% dintre investitorii străini plănuiesc să-şi extindă în acest an operaţiunile din România
Două treimi dintre investitorii străini plănuiesc să înfiinţeze sau să îşi extindă operaţiunile din România, ...
Reguli noi pentru pacienţii care se tratează în ambulatoriul de specialitate – Monitorul Oficial
Reguli noi pentru pacienţii care se tratează în ambulatoriul de specialitate – Monitorul Oficial
Din 15 iunie au intrat în vigoare reguli noi pentru pacienţii care vor să se trateze în ambulatoriul de specialitate, ...
Aproape un sfert dintre bolnavii de COVID-19 prezintă probleme de sănătate persistente – studiu
Aproape un sfert dintre bolnavii de COVID-19 prezintă probleme de sănătate persistente – studiu
Aproape un sfert dintre persoanele care au contractat maladia COVID-19 se confruntă, la cel puţin o lună după trecerea ...