1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -1 º

Companii

Huawei lansează în România Mate 20 X, primul său smartphone comercial 5G

Huawei lansează Mate 20 X, primul său smartphone comercial 5G, echipat cu tehnologii de ultimă generație, precum procesorul Kirin 980 construit pe arhitectura de 7nm și Balong 5000, cel mai puternic chipset multi-mode 5G, anunță Huawei România.

08 iul, 2019 | | ECONOMICA.net

Telefonul are un preț recomandat de 6.499 lei și este disponibil în România din luna iulie, la partenerii autorizați Huawei, dar și în Huawei Experience Shop - Afi București sau Huawei Service Center.

Smartphone-ul de 7,2 inci este compatibil cu toate modurile de funcționare a rețelelor existente, inclusiv cu actuala versiune de implementare a rețelei 5G (5G NSA - non-standalone - sau ancorată de tehnologia 4G ), precum și cu viitorul mod de funcționare de sine stătător a rețelei 5G (standalone - SA).

În acest fel utilizatorii vor putea să experimenteze o conectivitate de mare viteză, indiferent de maturitatea infrastructurii operatorilor de telecomunicații.

 

„Acum doi ani, ne-am întâlnit cu jurnaliștii și partenerii noștri de afaceri și am vorbit despre smartphone-ul viitorului. Pe lângă telefonul pliabil, pe care l-am prezentat deja în timpul MWC 2019, mulți dintre ei au menționat viteza de transfer a datelor ca fiind ceva extrem de necesar pentru a ușura comunicarea. Am văzut care sunt nevoile clienților noștri și am îmbunătățit constant dispozitivele, de aceea am decis să facem un nou pas înainte în ceea ce privește tehnologia și am creat primul smartphone compatibil cu soluțiile 5G – HUAWEI Mate 20 X (5G). În plus, am stabilit relații de lungă durată cu operatorii de telecomunicații din întreaga lume pe care i-am ajutat să dezvolte rețeaua 5G. Suntem foarte încântați că avem șansa de a fi primii care prezintă un smartphone complet compatibil cu soluțiile 5G", a spus Yanmin Wang, președinte al CBG CEE & Nordic Region.

Chipsetul multi-mod este destinat generațiilor viitoare, Balong 5000 fiind compatibil cu toate tehnologiile de rețea, de la 2G la 5G. Comutarea se face rapid și cu un consum redus de energie, experiența pentru consumatori fiind mult îmbunătățită indiferent de situațiile de utilizare.

Huawei Mate 20 X (5G) este compatibil cu rețelele 5G din întreaga lume, aflate în orice etapă de dezvoltare (SA sau NSA).

Disponibil pentru a fi achiziționat separat, HUAWEI M-Pen (stylus) oferă un nou mod de interacțiune cu HUAWEI Mate 20 X (5G). Înregistrând 4.096 de niveluri de apăsare, acesta lucrează optimizat cu o gamă largă de aplicații de productivitate, pentru a permite consumatorilor să facă mai multe lucruri atunci când sunt pe drum. În afara suitei Office Mobile, utilizatorii mai pot folosi stylusul pentru a răsfoi paginile aplicațiilor e-book, imitând modul de citire a cărților în format de hârtie, pentru o experiență a cititului mult mai autentică.

Device-ul integrează sistemul Matrix Camera format din trei obiective Leica montate într-o cameră cu unghi larg și o rezoluție de 40 MP, o cameră cu unghi ultra-larg de o rezoluție de 20 MP și o cameră telefoto cu rezoluția de 8 MP

De asemenea, telefonul dispune de tehnolgoa SuperCool, o soluție de răcire avansată formată dintr-o cameră de vapori și tuburi din grafen, care asigură faptul că telefonul se menține stabil și rece.

Bateria are o putere de 4200 mAh, iar telefonul este compatibil cu 40W HUAWEI SuperCharge, o soluție rapidă de încărcare certificată de TÜV Rheinland, organizația internațională independentă și de prestigiu care oferă servicii de evaluare și certificare a siguranței produselor.

Pentru a prelungi și mai mult durata de viață a bateriei, HUAWEI Mate 20 X (5G) integrează o soluție bazată pe inteligența artificială care gestionează și reglează inteligent consumul de energie.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO