Huawei lansează în România noul telefon nova 9 SE, smartwatch-ul GT Runner și laptopul MateBook D15 AMD

Huawei Consumer BG a lansat trei noi produse din categoriile wearable, smartphone și PC: smartphone-ul nova 9 SE, smartwatch-ul GT Runner și laptop-ul MateBook D15 AMD.
Lidia Neagu - mie, 23 mart. 2022, 12:32
Huawei lansează în România noul telefon nova 9 SE, smartwatch-ul GT Runner și laptopul MateBook D15 AMD

Acestea sunt disponibile pentru comandă pe site-ul Huawei și în rețelele de retail partenere începând cu data de 23 martie. Cei care se înscriu în campania magazinului online Huawei până pe 22 martie vor primi vouchere și participă la tragerile la sorți zilnice unde pot câștiga un telefon nova 9.

Huawei nova 9 SE – midrange cu cameră de 108MP

Huawei nova 9 SE vine cu un design similar cu nova 9, dar are specificații mai puțin impresionante. Mai exact, e o versiune ”light” a smartphone-ului prezentat la finalul anului trecut. Vine cu un procesor Snapdragon 680 4G, cu un ecran mai mare, de 6,78 inch, dar de tip LED cu rată de refresh de 90Hz și cu o baterie mai mică, de 4.000 mAh. HUAWEI nova 9 are procesor 778, OLED la 120Hz și baterie de 4.300 mAh. La camere sunt foarte similare, dar nova 9 SE are un avantaj – un senzor principal de 108MP care ar trebui să ofere rezultate bune.

Telefonul vine cu EMUI 12 și acces la magazinul AppGallery și la Huawei Mobile Services. Utilizatorii au acces la din ce în ce mai multe aplicații cunoscute, printre care se numără și aplicații bancare românești ce permit plata prin NFC.

Huawei nova 9 SE va avea un preț de 1.599 de lei și vine cu un cadou – un smartwatch HUAWEi Watch Fit.

Huawei Watch GT Runner – ceas smart gândit special pentru alergători

Huawei Watch GT Runner este primul ceas creat de Huawei special pentru alergători, conceput special pentru antrenamente cu precizie științifică. Acesta este cel mai precis smartwatch de la Huawei destinat alergătorilor, ajuntându-i pe aceștia să-și seteze un plan de alergare pe mai multe săptămâni, ținând cont de performațele antrenamentelor anterioare. Ceasul poate construi antrenamente eficiente, oferindu-le utilizatorilor o experiență de fitness completă și profesională.

Watch GT Runner rulează Harmony OS dar nu are acces la magazinul de aplicații și nu beneficiază nici de WiFi. Costă 1.299 de lei, iar cei care îl comandă primesc și o pereche de căști FreeBuds 4i cadou.

MateBook D15 AMD

Huawei lansează noul MateBook D15 cu versiunea AMD, care se remarcă prin ecranul FullView, ce promite consumatorilor o experiență inteligentă de utilizare. Gândit pentru consumatorii tineri, cel mai recent laptop Huawei de 15,6 inci, introduce o experiență revoluționară multiplatformă (SuperDevice) care oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și desfășura activitatea fără probleme cu mai multe dispozitive printr-un singur ecran.

La interior are procesorul AMD Ryzen 5500U cu o frecvență de bază de 2.1 GHz și boost până la 4.0 GHz. Laptopul are până la 16 GB RAM și 512 GB stocare și, în perioada 23 martie – 5 aprilie, cei care îl comandă primesc cadou o boxă Huawei Sound, un ghiozdan și un mouse Bluetooth. Prețul la lansare este de 3.599 lei.

Beneficii extinse de la Huawei

O dată cu lansarea celor trei noi produse, Huawei aduce și extra beneficii pentru utilizatori. În perioada 23 martie – 23 iunie, cei care achiziționează noul smartphone nova 9 SE și activează beneficiul Screen Damage Protection vor primi 12 luni de protecție fără costuri adiționale. Astfel, în cazul în care întâmpină probleme cu ecranul dintr-un accident (coliziune/cădere/strângere) sau orice alte cauze pot înlocui, gratuit și o singură dată, ansamblul ecranului original.

De asemenea, pentru fiecare dintre cele trei produse, Huawei oferă un serviciu de garanție, Huawei Care care reprezintă extinderea cu 1 an a garanției standard care intră în vigoare în momentul achiziționării produsului și asigură rezolvarea defecțiunilor de funcționare ale produsului cauzate de factori non-umani. Serviciul de garanție extinsă este disponibil la prețul recomandat de 159 lei pentru nova 9 SE; 299 lei pentru MateBook D 15 și 149 lei pentru WATCH GT Runner.

Te-ar mai putea interesa și
Boloș: Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat, de 500 de milioane de euro, pentru industria prelucrătoare. Am amânat amenzile pentru e-Factura pâna la 1 iunie (Video)
Boloș: Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat, de 500 de milioane de euro, pentru industria prelucrătoare. Am amânat ...
Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat pentru activităţi productive şi pentru industria prelucrătoare, o schemă mult aşteptată pentru mediul de afaceri, în valoare de 500 de milioane......
Anunț important pentru toți clienții ING Bank
Anunț important pentru toți clienții ING Bank
ING Bank și-a reînnoit certificatele de securitate ale Home’Bank și a transmis un mesaj clienților.
Compania aeriană a insulelor malteze își încetează operațiunile pe 30 martie. Locul ei e luat de KM Malta
Compania aeriană a insulelor malteze își încetează operațiunile pe 30 martie. Locul ei e luat de KM Malta
Air Malta, compania națională a insulelor malteze, va efectua ultimul zbor pe 30 martie. Guvernul maltez a decis în toamna ...
Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu, favorită în cursa pentru un nou mandat prezidenţial – sondaj
Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu, favorită în cursa pentru un nou mandat prezidenţial – sondaj
Preşedinta în exerciţiu a Republicii Moldova, Maia Sandu, este favorită în perspectiva viitoarelor alegeri prezidenţiale ...