Huawei lansează noul smartphone pliabil Mate Xs 2. Cât costă și specificații

Huawei Consumer Business Group a anunțat la final de iunie lansarea smartphone-ului pliabil vârf de gamă HUAWEI Mate Xs 2, rezultat al noilor cercetări realizate pentru dezvoltarea telefoanelor pliabile. Cu designul clasic de pliere spre exterior, HUAWEI Mate Xs 2 este ultra-ușor, ultra-compact, ultra-fiabil și cel mai subțire smartphone pliabil de pe piață.
Lidia Neagu - mar, 05 iul. 2022, 13:36
Huawei lansează noul smartphone pliabil Mate Xs 2. Cât costă și specificații

De asemenea, noul smartphone este echipat cu funcții emblematice, printre care se numără ecranul pliabil True-Chroma de 7,8 inchi, lider în industrie și un sistem de camere True-Chroma de 50 MP cu Huawei XD Optics. 

„Datorită dezvoltării și inovațiilor constante, Huawei rămâne lider în segmentul smartphone-urilor pliabile. Mai mult, odată cu lansarea celui mai nou model, compania deține un portofoliu complet de telefoane pliabile, ce include smartphone-uri cu ecran interior și exterior, dar și telefoane cu clapetă. Huawei Mate Xs 2 adoptă pe deplin estetica design-ului, comunicarea inteligentă, tehnologia imaginii și experiența interactivă pe ecran mare. Este, de asemenea, cel mai ușor telefon pliabil de pe piață de până acum. Acest nou dispozitiv captivant, vârf de gamă, deschide calea către era perfecțiunii telefoanelor pliabile”, a declarat Andy Fang, Country Manager Huawei Consumer Business Group.

HUAWEI Mate XS 2 – ultra-ușor, ultra-compact și ultra-fiabil

Cântărind doar 255g, noul telefon pliabil are o greutate obținută până acum doar de telefoane nepliabile. Acest lucru a fost posibil prin utilizarea unor materiale inovatoare, cum ar fi fibra de sticlă ultra-ușoară, folosită pentru spatele telefonului, aliajele de titan utilizate în industria aerospațială și oțelul ultra-ușor și foarte rezistent folosit pentru structură. Aceste materiale nu numai că reduc greutatea totală a telefonului și îl fac cel mai ușor smartphone pliabil de pe piață, ci îi oferă dispozitivului și o durabilitate excelentă și rezistență la rupere.

Huawei Mate Xs 2 dispune de balamale inovatoare exclusive, cu design Falcon Wing cu rotație dublă. Când este deschis, ecranul devine plat și neted ca o oglindă, oferind utilizatorilor o experiență pliabilă captivantă.

HUAWEI Mate XS 2 – design contemporan unibody unic, ce depășește limitele imaginației

Corpul compact dezvăluie aspectul elegant, ușor și delicat al telefonului. Când este deschis, telefonul dispune de un ecran pliabil True-Chroma de 7,8 inchi, cu rezoluție înaltă de 2480 x 2200. Telefonul are și un raport al ecranului de 8:7,1, oferind o experiență vizuală mai captivantă. Mai mult, acceptă o rată de refresh de 120 Hz, reglarea luminozității PWM de înaltă frecvență de 1440 Hz și o rată de eșantionare tactilă de până la 240 Hz, oferind utilizatorilor un efect impresionant al ecranului. De asemenea, stratul nano optic antireflexie ajută la reducerea reflexiei luminii și le oferă utilizatorilor o experiență de citire mai bună în lumina soarelui. Când este pliat, dispune de un raport al imaginii de 19:9 și oferă o experiență comparabilă cu cea a telefoanelor nepliabile. 

Telefonul este disponibil în două culori clasice: negru, cu textură de piele hașurată și alb, cu textură de piele naturală. 

Huawei Mate Xs 2 este echipat cu o baterie de 4.600 mAh și acceptă tehnologia SuperCharge de 66 W, crescând autonomia bateriei în standby. 

În plus, sistemul de răcire avansat „Graphene Liquid Cooling System” ajută și mai mult la disiparea căldurii. Mai mult, vine cu procesorul vârf de gamă Qualcomm Snapdragon 888, fabricat folosind o tehnologie de procesare avansată, ce oferă dispozitivului pliabil o performanță puternică.

Huawei continuă să investească în inovație, folosind tehnologia sa puternică pentru a dezvolta HUAWEI Image exclusiv pentru utilizatorii săi. Sistemul de camere True-Chroma prezent pe noul smartphone include o cameră True-Chroma de 50 MP ce reproduce culori reale. Datorită tehnologiei optimizate de restaurare a imaginii sunt generate fotografii mult mai clare, cu detalii recuperate într-un mod ce depășește limitele fizicii. Profitând din plin de motorul de imagine True-Chroma Huawei XD Fusion Pro, de senzorul multi-spectru cu 10 canale și de calibrarea a peste 2.000 de culori din gama cromatică P3, precum și de software, hardware și capabilități de eliminare a erorilor, toate de ultimă generație, noul telefon reproduce culorile cu precizie.

Atunci când este deschis, ecranul se va extinde automat, iar atunci când este pliat, ecranul rămâne clar și neted. În plus, funcția îmbunătățită Smart Multi-Window face interacțiunile mai ușoare și mai eficiente, în timp ce funcția Split-screen acceptă utilizarea a două aplicații în paralel. Mai mult, gesturile de glisare oferă acces și control rapid al ferestrelor active, permițând realizarea mai multor sarcini cu o singură glisare. Ecranul mare și funcția hands-free oferă o experiență de comunicare captivantă în timpul apelurilor video HD.

Telefonul este disponibil în două culori clasice: negru, cu textură de piele hașurată și alb, cu textură de piele naturală și este disponibil la precomandă, până pe data de 13 iulie, la prețul recomandat de 9.999 Lei. Cu această ocazie, Huawei a pregătit o ofertă de tip bundle, care include un voucher de 500 de lei și ceasul WATCH GT 3 46 mm Stainless Steel Elite.

Te-ar mai putea interesa și
Activele nete ale fondurilor de investiţii au scăzut cu 5,5% în iunie, la 17,25 miliarde lei
Activele nete ale fondurilor de investiţii au scăzut cu 5,5% în iunie, la 17,25 miliarde lei
Activele nete ale fondurilor deschise de investiţii locale s-au situat la o valoare de aproximativ 17,25 miliarde lei în iunie, în scădere cu 5,5% comparativ cu luna precedentă, potrivit unui......
NFT-urile, între investiţiile „la modă” şi pericolul din mediul online – analiză Eset
NFT-urile, între investiţiile „la modă” şi pericolul din mediul online – analiză Eset
Tendinţele în materie de tehnologie au migrat, încetul cu încetul, şi către zona de obţinere de beneficii financiare ...
Datoria guvernamentală a crescut până la 50% din PIB, în luna mai
Datoria guvernamentală a crescut până la 50% din PIB, în luna mai
Datoria administraţiei publice (datoria guvernamentală) a crescut, în mai 2022, la 614,338 miliarde de lei, de la 602,871 ...
Prioritatea Rusiei în războiul din Ucraina este să reorienteze unităţi pentru a consolida frontul din sud – Londra
Prioritatea Rusiei în războiul din Ucraina este să reorienteze unităţi pentru a consolida frontul din sud – Londra
Prioritatea Rusiei a fost probabil săptămâna trecută să reorienteze unităţi pentru a-şi consolida campania în sudul ...