Huawei lansează noul Watch Buds, primul ceas cu căști încorporate. Când ajunge în România și cât va costa

Huawei anunță noul ceas inteligent Watch Buds, cu design inovativ și o combinație neașteptată între două dintre cele mai utilizate dispozitive inteligente din viața omului modern. Acesta este primul ceas inteligent cu capac magnetic și căști încorporate, situându-se la granița dintre căștile TWS și ceasurile inteligente.
Lidia Neagu - mar, 21 feb. 2023, 15:13
Huawei lansează noul Watch Buds, primul ceas cu căști încorporate. Când ajunge în România și cât va costa

”În ziua de azi, atât ceasurile inteligente, cât și căștile TWS sunt din ce în ce mai prezente în viețile noastre. Cu toate astea, ele au fost mereu privite ca două dispozitive separate. În spiritul inovator caracteristic, Huawei creează primul ceas inteligent cu capac magnetic încorporat, în interiorul căruia se găsește o pereche de căști TWS”, arată producătorul într-un comunicat de presă.

Având 1,43 inchi, o rezoluție de 466 x 466 și culori AMOLED de înaltă definiție, ecranul completează  carcasa din oțel inoxidabil. Butonul cu fațete de diamant cu model 710 Clous de Paris prezintă un luciu metalic unic cu textură delicată. Vine cu o curea din piele de vițel pe stratul superior, fină, cu texturi rafinate și luciu subtil. În ceea ce privește materialele, protecția ecranului este asigurată de sticlă Corning Gorilla Glass 6 (GG6) care este cu 25% mai subțire decât GT3 (redusă cu 0,3 mm).

Structura internă a ceasului permite consumatorilor să experimenteze funcțiile lor preferate, fiind în același timp extrem de compact ca dimensiuni. 

În comparație cu căștile tradiționale TWS, căștile Huawei Watch Buds sunt cu 50% mai mici și cu 90% mai eficiente în spațiu. Cu o greutate netă de numai aproximativ 4 grame, căștile sunt ușoare ca o pană. 

Fiind primul ceas inteligent proiectat cu căști, designul inovator pop-up al Huawei Watch Buds permite capacului ceasului să se deschid instantaneu ca al unui ceas de buzunar, cu o simplă apăsare, iar cele două căști se vor găsi atașate pe partea cealaltă a capacului. Pentru a asigura accesul facil la căști, HUAWEI WATCH Buds utilizează un magnet modern pe căști și pe capacul ceasului, care permite căștilor să fie atașate în partea superioară a capacului atunci când acesta este deschis.

În plus, căștile sunt reîncărcate atunci când sunt reintroduse în cutie, având două inele de încărcare Platinum Star la 360° pe suprafața lor, permițându-le să fie reîncărcate în orice unghi, având totodată un design eficient și atent studiat. Odată ce căștile sunt înapoi în carcasă, dispozitivul are o nouă funcție exclusivă care arată poziția căștilor și starea bateriei doar prin ridicarea încheieturii mâinii, oferind confort și comoditate utilizatorilor.

Căștile wireless cu tehnologie de identificare adaptivă

Când căștile sunt purtate, se activează tehnologia de identificare adaptivă echipată atât în casca stângă, cât și în cea dreaptă, pentru a măsura viteza unghiulară de accelerație pe baza mișcării utilizatorilor prin senzorul IMU (Unitate de Măsură a Inerției), permițând dispozitivului să recunoască orientarea căștilor purtate în condiții normale. Dacă sunt purtate într-o orientare greșită, căștile își vor corecta automat în mod inteligent canalele audio stânga și dreapta, scăpând de designul rigid în care căștile din stânga și dreapta trebuie purtate și depozitate într-un anumit mod.

Ceas inteligent cu funcții complete pentru sport și sănătate

Watch Buds moștenește tehnologia pentru sport și fitness prezentă în deja consacrata linie de lungă durată a dispozitivelor Huawei portabile alimentate cu inteligență artificială. Vine cu 80 de moduri sportive, printre care se numără 10 moduri sportive profesionale, inclusiv alergare în aer liber, alergare în interior, mers în aer liber și sală, ciclism în aer liber, ciclism în interior, sărituri cu coarda, bicicletă eliptică, vâslit, antrenamente libere. În plus, le permite utilizatorilor să adauge manual peste 70 de sporturi pentru a se potrivi activităților utilizatorului, excepție făcând sporturile de apă, Watch Buds nefiind rezistent la apă. De asemenea, ceasul are o certificare IP54.

Watch Buds poate fi sincronizat cu ușurință cu fiecare smartphone, indiferent dacă dispozitivul rulează pe Android sau iOS. Același lucru este valabil și pentru aplicația Huawei Health, care este disponibilă pentru toate sistemele de operare și permite controlul complet atât al ceasului inteligent, cât și al căștilor, până la ultimul detaliu personalizabil.

Huawei Watch Buds se va lansa în România, la precomandă, cu prețul pornind de la 2.499 de lei și va fi disponibil în magazinul online Huawei, din 21 februarie 2023. Clienții care se abonează la newsletterul companiei primesc automat un voucher care oferă o reducere de 300 de lei din prețul noului produs. Toți clienții care achiziționează Watch Buds, în perioada 21.02 – 06.03.2023, au șansa de a câștiga 1 smartphone Huawei nova 9 Blue, prin tragere la sorți. În plus, clienții noului smartwatch primesc dublu puncte de loialitate, până la 4998 de puncte, ce pot fi transformate în discounturi viitoare. Produsul poate fi achiziționat în 12 rate fără dobândă.

Te-ar mai putea interesa și
Cisco: 73% dintre companiile globale se aşteaptă ca un atac cibernetic să le afecteze afacerile, în următoarele 12 – 24 de luni
Cisco: 73% dintre companiile globale se aşteaptă ca un atac cibernetic să le afecteze afacerile, în următoarele 12 – ...
Aproape trei sferturi (73%) dintre organizaţiile globale sunt de părere că un incident de securitate cibernetică este posibil să le perturbe afacerea în următoarele 12 - 24 de luni, arată......
Cifra de afaceri din comerţul cu ridicata a crescut în primele două luni ale acestui an cu 3,2%
Cifra de afaceri din comerţul cu ridicata a crescut în primele două luni ale acestui an cu 3,2%
Cifra de afaceri din comerţul cu ridicata, cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete, a crescut în primele ...
Guvernul argentinian a redus bugetul universităţilor publice cu 71% – Sute de mii de oameni au ieşit pe străzi pentru a protesta împotriva austerităţii din educaţie
Guvernul argentinian a redus bugetul universităţilor publice cu 71% – Sute de mii de oameni au ieşit pe străzi ...
Sute de mii de oameni au ieşit marţi pe străzi în Argentina pentru a protesta împotriva reducerilor de cheltuieli în ...
Infrastructuri energetice au luat foc în regiuni ruse după atacuri cu drone dinspre Ucraina – autorităţi ruse
Infrastructuri energetice au luat foc în regiuni ruse după atacuri cu drone dinspre Ucraina – autorităţi ruse
Infrastructuri energetice au luat foc miercuri în regiunea rusă Smolensk, la circa 400 de km de frontiera cu Ucraina, după ...