1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Huawei, locul trei în lume în topul vânzărilor mondiale de gadgeturi wearable în primul trimestru

În primul trimestru al anului, Huawei a înregistrat la nivel global cea mai rapidă creștere a vânzărilor pe piața gadgeturilor wearable, smartwatch-urilor și a brățărilor inteligente. Față de anul trecut, volumul vânzărilor a crescut cu 282,2%, ceea ce plasează Huawei pe prima poziție în clasament, pe acest segment, potrivit datelor furnizate de International Data Corporation (IDC). În ceea ce privește volumul total al vânzărilor, Huawei ocupă poziția a treia în clasament.

12 iun, 2019 | | ECONOMICA.net

Pe piața gadgeturilor purtate la încheietura mânii, Huawei a înregistrat la nivel mondial o creștere anuală de 213%, la 5 milioane de gadgeturi.

Pe primul loc s-a situat compania americană Apple, cu 12,8 milioane de gadgeturi vândute și o cotă de piață în perioada analizată de 25,8%, urmată de compania chineză Xiaomi, cu 6,6 milioane de unități și o cotă de 13,3%. Huawei a avut o cotă de piață de 10%.

Performanța extraordinară a Huawei pe piața gadgeturilor wearable este atribuită de companie îmbunătățirii continue a produselor sale, în special a ceasului WATCH GT lansat anul trecut și care oferă o durată de viață a bateriei extinsă. Ceasul poate să funcționeze până la 2 săptămâni în condiții normale, adică utilizatorul poartă ceasul 24 de ore pe zi, cu funcțiile de monitorizare cardiacă și a somnului active, notificarea mesajelor activată și ecran pornit de 200 de ori pe zi.

În cadrul lansării seriei P30 de la Paris, din luna martie, Huawei a prezentat edițiile Active și Elegant ale WATCH GT care se adresează în special consumatorilor mai tineri și de sex feminin, având culori noi, rame mai mici și mai elegante, dar și funcții optimizate.

Compania Huawei spune că rămâne optimistă în ceea ce privește performanțele sale în trimestrul doi ale acestui an.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO