Huawei va intra pe piața enterprise cu o nouă gamă de produse

Compania Huawei Consumer BG anunță prin intermediul unui comunicat că va intra curând pe piața enterprise acoperind această aerie a clinților, precum și consumatorii individuali. Huawei plănuiește să utilizeze ecosistemele hardware și software ca piloni de susținere a unei game versatile tot mai extinse de produse office, care funcționează optim cu o gamă largă de dispozitive inteligente precum laptop-uri, desktop-uri, monitoare, tablete, accesorii și dispozitive wearable.
Ion Dobreanu - mar, 17 mai 2022, 17:56
Huawei va intra pe piața enterprise cu o nouă gamă de produse

Huawei lansează o serie cuprinzătoare de produse pentru zona enterprise datorită cerințelor din zona de business și condițiilor pieței aflate într-o schimbare rapidă, nevoia de soluții office e mai mare ca oricând. Spațiile de lucru și echipamentele inteligente au început să înlocuiască produsele office tradiționale, care se remarcau prin specificații și costuri de control impresionante, în detrimentul versatilității și experienței de utilizare. Compania urmărește constant îmbunătățirea produselor office și business cu funcții inteligente și inovatoare.

Compania Huawei este un nume nou pe piața de echipamente enterprise și vine cu un concept și o viziune care promit să revoluționeze industria. Grupul chinez consideră că echipamentele enterprise intră într-o eră care va fi dominată de tehnologiile Cloud și AI, și folosindu-se de expertiza în domeniu pentru a adăuga valoare și inovație, caută să construiască un sistem inteligent, de înaltă performanță și o platformă de încredere adecvată nevoilor clienților enterprise.

Acesta va include o serie cuprinzătoare de produse, soluții și platforme de servicii business, incluzând seria MateBook B pentru laptopuri, seria MateStation B pentru desktop, seria Display B pentru monitoare, seria MatePad C pentru tablete, seria B pentru imprimante și seria B pentru dispozitivele wearable.

Huawei implementează standarde stricte, securitatea datelor și măsuri de protecție

Firma le oferă clienților asistență în ceea ce privește standardele de testare a produselor, soluțiile de securitate a datelor și un set complet de servicii pentru a răspunde nevoilor stricte ale consumatorilor din zona enterprise.

Huawei oferă și măsuri de protecție pentru a asigura o transmisie ermetică a datelor. Principiul „fără perturbări, fără urmărire și fără scurgeri de date” este respectat cu strictețe în ceea ce privește protecția confidențialității și este integrat în fiecare pas de proiectare și dezvoltare a produsului. Permisiunile aplicațiilor au fost reordonate, fiind disponibile controale specifice. Permisiunile legate de datele private ale utilizatorilor cum ar fi jurnalele de apeluri, mesajele, apelurile efectuate și informațiile despre dispozitiv, au fost anulate.

Sfera de acces pentru albume este strict controlată, iar permisiunea poate fi acordată pe fiecare imagine în parte. Huawei a pus la dispoziție și o soluție personalizată de colaborare pe mai multe ecrane, care le permite clienților să adauge controale de filtrare și partajare a fișierelor.

Echipamentele business facilitează productivitatea în industrie și reprezintă și baza pentru o economie din ce în ce mai inteligentă și digitalizată, o infrastructură care va aduce un plus. Cele trei principii ale Huawei pentru produsele de business: calitate, inteligență și fiabilitate, vor seta noi tendințe în industrie, pentru ca orice spațiu de lucru să poată fi unul inteligent.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, Huawei oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

 

Te-ar mai putea interesa și
Binance.US își suspendă depozitele în dolari, în urma anchetei declanșate împotriva sa de autoritățile americane
Binance.US își suspendă depozitele în dolari, în urma anchetei declanșate împotriva sa de autoritățile americane
Filiala din Statele Unite a Binance, cea mai mare platformă din lume de tranzacționare a valutelor cripto, a anunțat vineri că renunță la depozitele sale în dolari, în timp ce platforma de......
Twitter va începe în câteva săptămâni să-i plătească pe creatorii de conținut pentru reclamele din textele lor
Twitter va începe în câteva săptămâni să-i plătească pe creatorii de conținut pentru reclamele din textele lor
Platforma de socializare Twitter va începe în scurt timp să-i plătească pe creatorii de conținut certificați pentru ...
Secretarul general al ONU își menține emisarul în Sudan, chiar și după ce Guvernul de la Khartoum l-a declarat pe acesta „persona non grata”
Secretarul general al ONU își menține emisarul în Sudan, chiar și după ce Guvernul de la Khartoum l-a declarat pe acesta ...
Declararea de către Guvernul sudanez a emisarului ONU ca "persona non grata" este "contrară" principiilor Naţiunilor Unite ...
Donald Trump este vizat de 37 de capete de acuzare în ancheta privind documentele luate de el din arhiva Casei Albe
Donald Trump este vizat de 37 de capete de acuzare în ancheta privind documentele luate de el din arhiva Casei Albe
Fostul președinte american Donald Trump este vizat de 37 de capete de acuzare, în special "reţinerea de informaţii privind ...