1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti -1 º

Companii

Huawei vrea să lanseze un telefon pliabil cu 5G înaintea Samsung. Cum va arăta - VIDEO

Cu toate că Samsung a prezentat un telefon pliabil înaintea Huawei, producătorul chinez de telefoane nu se lasă mai prejos şi va lansa un smartphone pliabil în 2019, care se va conecta la reţeaua mobilă 5G.

25 noi, 2018 | | ECONOMICA.net

În timp ce data exactă de lansare este încă neoficială, telefonul va fi dezvăluit la Mobile World Congress la sfârșitul lunii februarie, potrivit publicaţiei sud-coreene ETNews. Dispozitivul este preconizat să intre la vânzare în luna iunie, potrivit unui oficial sud-coreean.

Aceeaşi publicaţie a scris că Huawei și-a prezentat telefonul pliabil 5G mai multor operatori din Coreea de Sud și că este un "produs finit" şi nu un prototip. Site-ul a citat un oficial, care a confirmat că telefonul acceptă 5G și a spus că este "mai complet decât se aștepta".

Acesta a sugerat că telefonul ar putea fi chiar mai dezvoltat decât Samsung, care a prezentat doar un prototip la conferința sa de la începutul lunii.

Randare realizată de TechConfigurations

De asemenea, telefonul va măsura 5 inci când este îndoit și 8 inci atunci când este desfăcut. Este mai mare decat prototipul Samsung, care se pare ca are o înălţime de 7,3 inci si este mai mare decât display-ul de 7,8 inci, cât măsoară telefonul pliabil al celor de la Royole, care a dezvăluit primul telefon pliabil cu o săptămână înainte de Samsung.

Într-un interviu din luna octombrie, CEO-ul companiei, Richard You, a declarat că Huawei va echipa primul său telefonul pliabil cu tehnologia necesară pentru 5G.

Cu toate acestea, este neclar dacă această tehnologie va fi disponibilă în prima versiune a telefonului sau într-un model ulterior, odată ce 5G va fi lansat pe scară largă. Huawei a arătat smartphone-ul pliabil operatorilor din Coreea de Sud, unde se așteaptă ca 5G să fie lansat la începutul anului 2019, fapt care sugerează că testele sunt deja în desfășurare.

Zvonurile spun că telefonul pliabil al celor de la Huawei ar intra în producţie într-o cantitate mică la inceput pentru că necesită un proces complicat de producţie. Această complexitate de fabricație poate face ca dispozitivul să fie unul scump.

Citeşte şi: Android s-a adaptat la noul trend de pe piaţa telefoanelor. Va oferi suport oficial pentru smartphone-urile pliabile

Telefonul pliabil Huawei nu are încă un nume, sau cel puţin sursele nu l-au dezvăluit înainte de lansare.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO