1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 28 º

Companii

Huawei: vrem să ducem brandul de telefoane Honor în Top 3 în România în următorii cinci ani

Producătorul chinez de telefoane Huawei vrea să ducă brandul de smartphone-uri Honor în top 5 pe piaţa din România, în decurs de trei ani, și top 3, în cinci ani.

08 apr, 2019 | ECONOMICA.net

"Ne dorim să creștem tot mai mult în România, să stabilim noi standarde de inovație și să continuăm să oferim tehnologii de ultimă generație fanilor HONOR, astfel încât piața noastră să aibă ecou și la nivel mondial. Ne-am luat angajamentul să oferim comunităților produse inovatoare și am început să facem acest lucru prin colaborările noastre pe plan local. Suntem siguri că produsele HONOR se vor ridica la nivelul așteptărilor consumatorilor prin funcțiile de ultimă generație pe care le oferă.", a declarat Shen Wang, Country Manager HONOR România și Grecia.

În luna martie, brandul a anunțat două parteneriate strategice importante, cu Orange și eMAG, prin care dispozitivele Honor devin accesibile consumatorilor din România.

De asemenea, Richard Yu, director executiv al Huawei Consumer BG, a anunțat pe contul său oficial SinaWeibo că unul dintre obiectivele strategice ale Huawei este să devină cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, iar Honor să devină al doilea mare producător de smartphone-uri din China și al patrulea din lume.

Compania va sprijini Honor în dezvoltarea de produse de ultimă generație și va continua să investească în inovația tehnologică, distribuția canalelor și strategiile de retail, menținând în același timp o strategie fermă de brand dual între Honor și Huawei.

Richard Yu consideră că „Huawei Consumer BG a intrat într-o nouă etapă," și că „anul acesta, Huawei și Honor vor deveni probabil cel mai mare producător de smartphone-uri din lume."

Honor și-a consolidat poziția de lider cu o creștere puternică, în ciuda unei recesiuni globale în industrie. Potrivit IDC, piața mondială a smartphone-urilor a înregistrat în primele trei trimestre ale anului 2018 o scădere de 3,1% față de anul trecut, dar Honor a rezistat acestei tendințe, înregistrând o creștere de 27,1%. În plus, brandul a obținut în anul 2018 o creștere de peste 170% în vânzările internaționale, față de anul precedent. Honor a ocupat locul al 2-lea în volumul global de vânzări online, cu o creștere de 29,4% în anul 2018 față de anul precedent.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO