1EUR = 4.7791 RON | Bucureşti 8 º

News

Hyundai construieşte un bolid sport de lux GALERIE FOTO

Hyundai impresionează la Salonul "de casă" de la Seul prin lansarea unui concept sport de lux. Numele său este HND-9, informează Automarket.ro.

30 mar, 2013 | ECONOMICA.net

Motorul conceptului dezvoltă nici mai mult nici mai puţin de 370 de cai putere.

Producătorul a publicat primele imagini ale conceptului HND-9, un prototip coupe de lux care reprezintă prima încercare a producătorului sud-coreean de a construi o astfel de maşină. Dezvoltat special pentru a fi prezentat la salonul auto de la Seul, pe "teren propriu", prototipul vine să continue linia de design Fluidic Sculpture - începută de Hyundai pe modelele de serie odată cu lansarea lui ix35 -- ducând-o însă într-o zonă încă neexplorată de marca asiatică. 

"Cu o capotă lungă şi cu un ampatament generos, HND-9 reprezintă reinterpretarea modernă a imaginii elegante pe care o avea un coupe sport clasic. Conceptul prezintă detalii sofisticate în toate detaliile, exprimând un look premium", spun sud-coreenii în comunicatul oficial alăturat primelor fotografii oficiale.

Dub capotă, conceptul Hyundai vine cu un motor clasic, inginerii ignorând linia eco pe care se bazează în ultima perioadă constructorii auto. Vorbim de un motor pe benzină cu tehnologia GDi care dezvoltă 370 de cai putere dintr-o cilindree de 3.3 litri. Transmisia este una automată cu opt rapoarte.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO