1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Hyundai lansează două noi modele, la Salonul Auto Internaţional de la Frankfurt

Hyundai va lansa noile modele i20 Active şi Santa Fe la Salonul Auto Internaţional de la Frankfurt, în a doua jumătate a lunii septembrie, a anunţat importatorul pe piaţa românească, potrivit Agerpres.

04 sep, 2015 | Agerpres

De asemenea, tehnologia Android Auto, care permite conectarea unui smartphone cu sistemul de infotainment al autovehiculului, va debuta pe noul i40, Hyundai fiind printre primele mărci din Europa care oferă această facilitate.

Pasiunea producătorului sud-coreean pentru design este reprezentată de conceptul 'Vision G', dezvăluit în premieră mondială la Frankfurt, care prezintă linia viitoare de design a produselor care vor fi lansate de marcă. Tot în cadrul salonului auto internaţional, Hyundai va prezenta şi 'N', noua divizie de performanţă a mărcii.

'Cu noile i20 Active şi Santa Fe ne îmbogăţim familia de SUV-uri şi crossovere, toate modelele fiind noi sau actualizate anul acesta. Cele două noi autovehicule completează cea mai tânără gamă pe care o deţine Hyundai în Europa. Primele opt luni ale anului 2015 au înregistrat cele mai bune rezultate de până acum în Europa şi suntem pregătiţi să păstrăm această tendinţă', a declarat Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer la Hyundai Motor Europe.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO