Iată unde se angajează acum funcţionari publici

Ministerul Muncii, Inspecţia Muncii, Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Cluj, Casa de Asigurări de Sănătate Călăraşi sunt câteva instituţii care recrutează în această perioadă funcţionari publici în poziţii de conducere. Pentru toate posturile vacante listate mai jos nu trebuie să mai fi lucrat în sistem, până acum. Candidaţii ideali pentru aceste posturi trebuie să aibă între 2 şi 9 ani experienţă în specialitatea studiilor absolvite.
Economica.net - joi, 15 mart. 2012, 10:55
Iată unde se angajează acum funcţionari publici

Lista poziţiilor de conducere pentru care se recrutează în această perioadă

Director al Direcţiei Implementare şi Administrare Proiecte Finanţate din Fonduri Europene Nerambursabile din cadrul Ministerului Muncii.

Concursul pentru ocuparea acestei poziţii va avea loc pe 23 martie. Candidatul ideal este absolvent de facultate, are specializări în zona managementului de proiect, are minimum 3 ani experienţă relevantă pentru poziţia pe care o va ocupa la Ministerul de resort, ştie să opereze un PC şi vorbeşte fluent limba engleză.


Şef serviciu al Serviciului Relaţii Internaţionale din cadrul Inspecţiei Muncii
.
Pe 4 aprilie se va desfăşura concursul pentru ocuparea acestei poziţii.
Eşti eligibil pentru acest post, dacă eşti absolvent de facultate (preferabil, al uneia dintre următoarele specializări: Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Juridice, Comunicare, Ştiinţe Politice, Ştiinţe Administrative, Economie, Inginerie), vorbeşti fluent 2 din următoarele limbi străine: engleză, franceză, spaniolă, şi ai minimum 2 ani experienţă în specialitatea studiilor.

Şef serviciu al Serviciului Industria Grea din cadrul Inspecţiei Muncii.
Tot pe 4 aprilie se va desfăşura concursul pentru ocuparea acestui post. Te califici pentru această poziţie, dacă ai o diplomă în inginerie şi ai minimum 2 ani experienţă în specialitatea studiilor.

Şef serviciu Relaţii cu Furnizorii din cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Călăraşi.
Concursul pentru ocuparea acestui post va avea loc pe 12 aprilie, la Bucureşti.
Dacă ai absolvit o facultate cu profil economic sau juridic, şi ai minimum 2 ani experienţă relevantă în domeniul în care ai formal expertiză, atunci eşti eligibil pentru ocuparea acestei poziţii.


Arhitect şef în cadrul aparatului de specialitate al primarului oraşului Ştei, judeţul Bihor.

Tot pe 12 aprilie se va desfăşura consursul pentru ocuparea acestei poziţii, la Bucureşti.
Candidatul ideal are o diplomă universitară în urbanism, arhitectură sau inginerie, şi, de asemenea, minimum 2 ani experienţă în domeniul pe care l-a absolvit.


Director executiv al Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj.

Concursul pentru ocuparea acestei funcţii va avea loc pe 10 aprilie, la Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post, dacă ai o diplomă în unul din următoarele domenii: ştiinţe juridice, ştiinţe economice, ştiinţe administrative, ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică, inginerie civilă şi instalaţii, inginerie electrică şi energetică, ingineria sistemelor, calculatoare şi tehnologia informaţiei, inginerie mecanică, inginerie şi management. De asemenea, pentru ocuparea acestei poziţii se impune să ai minimum 3 ani experienţă în specialitatea studiilor.

Şef serviciu al Serviciului Economic din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Salonta, judeţul Bihor.
Concursul va avea loc pe 20 martie, la Bucureşti. Te califici pentru acest post, dacă ai absolvit o facultate cu profil economic şi ai minimum 2 ani experienţă relevantă în domeniul în care vei activa.

Şef birou Contabilitate din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Pericei, judeţul Sălaj.
Ca şi în anunţul de recrutare anterior, candidatul ideal are cel puţin 2 ani experienţă în domeniu şi a absolvit o specializare cu profil economic. Selecţia candidaţilor va avea loc tot pe 20 martie.

Dacă vrei să intri în sistem pe o poziţie de execuţie, iată ce opţiuni ai acum

Auditor, gradul profesional superior, în cadrul aparatului de specialitate al preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj.

Concursul pentru ocuparea acestei poziţii se va desfăşura la Bucureşti, pe 9 aprilie.
Candidatul ideal trebuie să fi absolvit o facultate cu profil economic şi trebuie să aibă minimum 9 ani experienţă relevantă în specialitatea studiilor.


Auditor, gradul profesional asistent, din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Vaslui.

Concursul pentru ocuparea acestei poziţii va avea lor pe 10 aprilie, la Bucureşti.
Te califici pentru această post, dacă ai absolvit o specializare cu profil economic şi ai minimum un an experienţă relevantă în domeniul absolvit.

Detalii despre poziţiile antemenţionate, criterii de eligibilitate şi probe de concurs, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase pasaje pietonale în Ilfov
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase ...
Companiile TQM Management S.R.L. şi Like Consulting S.R.L. au fost desemnate câştigătoare ale licitaţiilor pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate (SF) şi a Proiectelor pentru Autorizarea......
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Metrorex a prezentat miercuri imagini cu execuția primelor segmente de pereți mulați la Magistrala 6, realizate la viitoarele ...
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
''Portretul domnişoarei Lieser'', de Gustav Klimt, tablou rămas neterminat din cauza morţii artistului austriac, a fost ...
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă nicăieri
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă ...
Președintele american Joe Biden a promulgat astăzi legislația privind acordarea de ajutoare către Ucraina, Israel și ...