1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 19 º

News

ICR a lansat o hartă interactivă cu obiective culturale din Istanbul. Cât costă o vacanţă

Institutul Cultural Român de la Istanbul, Turcia, a lansat ieri, 15 ianuarie, o hartă interactivă cu obiective culturale și istorice de interes din oraş pentru istoria românilor.  

16 ian, 2014 | ECONOMICA.net

Harta interactivă oferă informații cu privire la moștenirea culturală si obiectivele istorice importante din Istanbul pentru istoria românilor.

Click AICI pentru hartă. 

Harta oferă informații cu privire la locuri celebre ale Istanbulului, cum ar fi Palatul Topkapı sau Cartierul Pera, cât și cu privire la zone sau artefacte mai puțin cunoscute, cum ar fi localitatea San Stefano sau Muzeul Universității Bosforului, locul unde Regina Maria a locuit în timpul petrecut în capitala otomană.

De asemenea, harta oferă și ruta prin care se poate ajunge cel mai ușor la fiecare dintre monumente, precum și o galerie foto pentru a vă putea familiariza cu zonele descrise.

CITEŞTE ŞI Vacanţă la Istanbul: sfaturi şi preţuri

Dacă aveţi în plan o vacanţă la Istanbul anul acesta, compania aeriană low-cost Pegasus Airlines are bilete la promoţie. Astfel, pentru perioada 16-23 martie, un bilet de avion, dus-întors, costă 80 de euro pentru o singură persoană. Aceleaşi tarife se regăsesc şi în aprilie, mai şi iunie. La Tarom, un bilet dus-întors Bucureşti-Istanbul în perioada 16-23 martie costă 153 de euro/persoană. 

Cele mai mici preţuri la cazare pentru şapte nopţi, pentru două persoane, pornesc de la 210 euro, dacă profitaţi de ofertele de pe site-ul de rezervări hoteliere booking.com. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO