1EUR = 4.8397 RON | Bucureşti 27 º

Companii

IDC estimează că 3,6 milioane de ceasuri Apple Watch au fost vândute în trimestrul al doilea

Grupul Apple Inc, care în luna iunie a lansat pe piaţă ceasul inteligent Apple Watch, a ajuns la mică distanţă de liderul de pe piaţa dispozitivelor inteligente portabile, Fitbit Inc, a anunţat joi firma de cercetare de piaţă IDC, potrivit Agerpres.

28 aug, 2015 | Agerpres

Potrivit IDC, Apple a livrat 3,6 milioane ceasuri Apple Watch în trimestrul al doilea, ceea ce plasează producătorul telefoanelor iPhone pe locul al doilea pe piaţa dispozitivelor inteligente portabile, după Fitbit Inc care a vândut 4,4 milioane dispozitive inteligente portabile.

'De fiecare dată când Apple intră pe o nouă piaţă atrage atenţia nu doar asupra sa ci asupra pieţei în ansamblu. Acum că Apple este în mod oficial parte a pieţei de dispozitive inteligente portabile, toată lumea va urmări care vor fi dispozitivele pe care va decide să lanseze', a declarat analistul IDC, Ramon Llamas.

Livrările de dispozitive inteligente portabile s-au triplat în trimestru al doilea până la 18,1 milioane unităţi. Potrivit IDC, Apple va deveni în scurt timp următorul lider al pieţei de dispozitive inteligente portabile deoarece spre deosebire de Fitbit, care vinde doar produse de sănătate şi fitness, Apple Watch, pe lângă indicarea orei exacte oferă şi diferite funcţii software şi aplicaţii inteligente.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO