1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 18 º

Companii

IFC preia 10% din Transport Trade Services

International Finance Corporation (IFC), membră a grupului Băncii Mondiale, preia 10% din capitalul social al Transport Trade Services (TTS), pentru 12 milioane euro, fonduri care vor fi folosite pentru îmbunătăţirea şi extinderea serviciilor de transport şi logistică.

11 iul, 2012 | Mediafax

"Investiţia, realizată prin majorarea cu 10% a capitalului social al TTS, are ca obiect îmbunătăţirea şi extinderea serviciilor de transport şi logistică a grupului în România, în special a operaţiunilor derulate de-a lungul bazinului dunărean. Proiectul a fost demarat în 2011, iar contractul a fost încheiat în urma unor negocieri complexe derulate pe parcursul mai multor luni. Avocaţii ZRP au acordat asistenţă juridică în cadrul procedurii de due dilligence, în negocierea documentelor tranzacţiei şi în implementarea post-semnare a acestora", se arată într-un comunicat al casei de avocatură Zamfirescu Racoţi Predoiu.

Investiţia IFC este de tip private equity.

Transport Trade Services, înfiinţată în 1996, este specializată în expediţia de mărfuri şi este controlată de mai multe persoane fizice, cea mai mare deţinere, de aproape 51%, revenind lui Alexandru Mircea Mihăilescu.

Compania a avut în 2010 afaceri de 292,7 millioane lei şi un profit net de 22,4 milioane lei, conform datelor raportate la Ministerul de Finanţe.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO