1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

Companii

IKEA a lansat noul catalog. GALERIE FOTO

Retailerul suedez IKEA a lansat astăzi, 13 august, noul catalog cu produse. Reprezentanţii companiei spun că preţurile sunt la acelaşi nivel de anul trecut. 

13 aug, 2013 | ECONOMICA.net

Aproape un milion de exemplare din noul catalog vr fi distribuite gratuit în perioada 19 august - 8 septembrie, către toate locuințele din București, Ploiești și împrejurimi. Din 19 august noul catalog va fi disponibil şi în format digital pe website-ul www.IKEA.ro.

La fel și harta interactivă a distribuţiei catalogului. Prețurile menționate în Catalog includ TVA, sunt maxime și sunt valabile 1 an de zile, de la 1 septembrie 2013 până la 25 august 2014.

"În acest an, am reușit să menținem prețurile la același nivel de anul trecut și ne bucurăm că am reușit chiar să scădem prețurile câtorva produse din catalog", a declarat Daniela Stoican, PR Manager IKEA România.

La nivel mondial, Catalogul IKEA 2014 a fost tipărit în 210 milioane de exemplare, distribuite în 44 de ţări și 30 de limbi.

„Anul acesta, ne concentrăm pe ce contează cel mai mult acasă - timpul petrecut împreună. Catalogul IKEA 2014 oferă soluții accesibile și ingenioase pentru momentele petrecute împreună cu cei dragi - copii, soți, părinți, frați, surori, iubiți, prieteni sau chiar animalul de companie. Fie că gătim, citim, urmărim un film sau desenăm cu cei mici, mai puțin contează ce anume facem acasă. Important este că suntem cu toții împreună, chiar dacă uneori doar stăm întinși pe canapea și nu facem nimic", a mai declarat Daniela Stoican. 

Pentru o orientare mai ușoară, ediția de anul acesta include la început, în pagina 8, Cuprinsul Catalogului, cu patru secțiuni: Idei și Soluții, Stiluri, Produse și Informații.

Prima jumătate a Catalogului este împărțită în categorii: Pentru locuințe în care te simți bine, Ca să găsești ușor, Joaca este un lucru serios, ..Și destule locuri pentru cei dragi, Nopți bune pentru zile pline și Ziua bună se cunoaște de dimineață. A doua parte a Catalogului prezintă game extinse de produse. Cititorii pot face astfel comparații între stiluri și prețuri, pentru a alege varianta cea mai potrivită lor.

Ce aduce nou catalogul IKEA

Recomandările și ideile sunt evidențiate în catalog cu o săgeată portocalie. De asemenea, soluțiile inedite propuse sunt marcate distinct, cu semnul exclamării, pentru a fi rapid identificate.

Noul catalog vine cu o extensie digitală îmbunătățită. Aplicația IKEA Catalogue permite utilizatorilor să mobileze o cameră în realitatea augmentată și să vadă cum arată peste 100 de produse din catalog în propria casă.

În plus, utilizatorii vor găsi mai multe idei pentru decorarea și amenajarea locuinței, vor vedea camere din unghiuri diferite, vor crea liste de cumpărături și vor fi la curent cu toate noutățile din magazin. Aplicația permite și verificarea informațiilor despre produse și a existenței acestora în stoc și este disponibilă gratuit în Google Play și App Store. În România: disponibile începând de pe 15 august.


loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO