IKEA a lansat noul catalog. GALERIE FOTO

Retailerul suedez IKEA a lansat astăzi, 13 august, noul catalog cu produse. Reprezentanţii companiei spun că preţurile sunt la acelaşi nivel de anul trecut. 
Economica.net - mar, 13 aug. 2013, 11:00
IKEA a lansat noul catalog. GALERIE FOTO

Aproape un milion de exemplare din noul catalog vr fi distribuite gratuit în perioada 19 august – 8 septembrie, către toate locuințele din București, Ploiești și împrejurimi. Din 19 august noul catalog va fi disponibil şi în format digital pe website-ul www.IKEA.ro.

La fel și harta interactivă a distribuţiei catalogului. Prețurile menționate în Catalog includ TVA, sunt maxime și sunt valabile 1 an de zile, de la 1 septembrie 2013 până la 25 august 2014.

„În acest an, am reușit să menținem prețurile la același nivel de anul trecut și ne bucurăm că am reușit chiar să scădem prețurile câtorva produse din catalog”, a declarat Daniela Stoican, PR Manager IKEA România.

La nivel mondial, Catalogul IKEA 2014 a fost tipărit în 210 milioane de exemplare, distribuite în 44 de ţări și 30 de limbi.

„Anul acesta, ne concentrăm pe ce contează cel mai mult acasă – timpul petrecut împreună. Catalogul IKEA 2014 oferă soluții accesibile și ingenioase pentru momentele petrecute împreună cu cei dragi – copii, soți, părinți, frați, surori, iubiți, prieteni sau chiar animalul de companie. Fie că gătim, citim, urmărim un film sau desenăm cu cei mici, mai puțin contează ce anume facem acasă. Important este că suntem cu toții împreună, chiar dacă uneori doar stăm întinși pe canapea și nu facem nimic”, a mai declarat Daniela Stoican. 

Pentru o orientare mai ușoară, ediția de anul acesta include la început, în pagina 8, Cuprinsul Catalogului, cu patru secțiuni: Idei și Soluții, Stiluri, Produse și Informații.

Prima jumătate a Catalogului este împărțită în categorii: Pentru locuințe în care te simți bine, Ca să găsești ușor, Joaca este un lucru serios, ..Și destule locuri pentru cei dragi, Nopți bune pentru zile pline și Ziua bună se cunoaște de dimineață. A doua parte a Catalogului prezintă game extinse de produse. Cititorii pot face astfel comparații între stiluri și prețuri, pentru a alege varianta cea mai potrivită lor.

Ce aduce nou catalogul IKEA

Recomandările și ideile sunt evidențiate în catalog cu o săgeată portocalie. De asemenea, soluțiile inedite propuse sunt marcate distinct, cu semnul exclamării, pentru a fi rapid identificate.

Noul catalog vine cu o extensie digitală îmbunătățită. Aplicația IKEA Catalogue permite utilizatorilor să mobileze o cameră în realitatea augmentată și să vadă cum arată peste 100 de produse din catalog în propria casă.

În plus, utilizatorii vor găsi mai multe idei pentru decorarea și amenajarea locuinței, vor vedea camere din unghiuri diferite, vor crea liste de cumpărături și vor fi la curent cu toate noutățile din magazin. Aplicația permite și verificarea informațiilor despre produse și a existenței acestora în stoc și este disponibilă gratuit în Google Play și App Store. În România: disponibile începând de pe 15 august.


Te-ar mai putea interesa și
Un deputat rus a propus crearea unui bloc de ţări după modelul Uniunii Sovietice
Un deputat rus a propus crearea unui bloc de ţări după modelul Uniunii Sovietice
Deputatul Mihail Şeremet, care reprezintă Crimeea (peninsula ucraineană anexată de Rusia în 2014) în Duma de Stat (camera inferioară a parlamentului federal rus) a propus marţi într-un......
BNR a majorat prognoza de inflaţie la 13,9% pentru finalul anului 2022
BNR a majorat prognoza de inflaţie la 13,9% pentru finalul anului 2022
Banca Naţională a României (BNR) a majorat la 13,9% prognoza de inflaţie pentru finalul acestui an şi estimează o inflaţie ...
Aproximativ 268.000 de hectare afectate de secetă, dintre care 55% cu grâu
Aproximativ 268.000 de hectare afectate de secetă, dintre care 55% cu grâu
Suprafață totală afectată de secetă a ajuns la 267.985 ha, comunicată până la această dată de către 30 județe, ...
Mugur Isărescu: Cu ROBOR băncile au cam sărit calul. Sper şi cred că în curând ROBOR se va apropia de nivelul ratei dobânzii de politică monetară
Mugur Isărescu: Cu ROBOR băncile au cam sărit calul. Sper şi cred că în curând ROBOR se va apropia de nivelul ratei ...
Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că ROBOR a cam sărit calul, chiar dacă ...