IKEA a lansat noul catalog. Tema centrală: camera de zi, folosită de 8 din 10 români ca dormitor

Retailerul suedez IKEA a lansat noul catalog pentru 2018. Peste 800.000 de exemplare ale noului catalog vor fi distribuite în locuințele din București și împrejurimi în perioada 17 august – 7 septembrie.   
Andrada Ghira - joi, 17 aug. 2017, 12:17
IKEA a lansat noul catalog. Tema centrală: camera de zi, folosită de 8 din 10 români ca dormitor

Noul catalog lansat astăzi, 17 august, de retailerul IKEA vine cu provocarea de a transforma camera de zi în ce ne dorim: discotecă, cinema sau loc de relaxare cu prietenii. 

Tema anuală, „Mai mult timp pentru tine”, pornește de la spațiul de acasă în care oamenii își fac timp pentru lucrurile care contează cel mai mult pentru ei. Cea mai versatilă cameră din casă este camera de zi: este locul care se transformă în sală de sport pentru Pilates pe covor, în teatru pentru repetițiile de serbare, în cinema pentru maratoanele de seriale sau în grădină pentru plantele de apartament.

Un studiu realizat de IKEA printre vizitatorii magazinului din Bucureşti arată că pentru 8 din 10 români camera de zi este şi cameră de dormit. Pentru aproape jumătate dintre ei, aceasta este principala cameră de dormit, iar pentru cealaltă jumătate este un spațiu în care dorm ocazional prietenii sau alți membri ai familiei. 

În ultima lună, o suprafaţă de circa 1.500 de mp din magazin a fost reamenajată, în urma unei invesitţii de 100.000 de euro. Clienţii au la dispoziţie şapte noi camere de unde se pot inspira. 

Cât despre preţuri, Violeta Neniţă, directorul magazinului IKEA din Băneasa, spune că au fost menţinute la nivelul celor din catalogul de anul trecut. 

Varianta digitală a catalogului IKEA va fi disponibilă începând de mâine, 18 august 2017. Prețurile menționate în Catalogul IKEA 2018 includ TVA, sunt maxime și sunt valabile de la 1 septembrie 2017 până la 30 iunie 2018.

De asemenea, compania aşteaptă obţinerea autorzaţiei de construcţie pentru cel de-al doilea magazin din România, cel din zona Pallady din Bucureşti. Potrivit anunţurilor anterioare ale oficialilor companiei, al doilea magazin din Bucureşti va fi deschis la sfârşitul anului viitor, iar până în 2020-2021, suedezii vor mai deschide trei noi magazine la Timişoara, Braşov şi Cluj-Napoca. 

Ce mai găseşti nou în catalogul IKEA

Noul catalog IKEA 2018 vine şi cu poveşti de amenajare interiaoră spectaculoase. Este şi cazul unui apartament din Copenhaga, care a fost transformat de către designerul haute couture Maryam Mahdavi, doar cu produse de la IKEA, într-un spaţiu demn de regina Franţei, Maria Antoaneta. 

De asemenea, clienţii pot afla ai multe despre produsele IKEA, precum clasicul fotofiul STRANDOM, produs şi în fabrica Taparo de la Lăpuş. Piesele fabrica şi în România, sunt realizate manual, de la ramă, la tapiţare. 

IKEA va anunţa rezultatele catalogului 2017 în toamna acestui an, atunci când raportează şi valoarea vânzărilor pe piaţa românească. 

Te-ar mai putea interesa și
Austriecii de la OMV AG vor să îşi vândă active din domeniul petrolului si gazelor
Austriecii de la OMV AG vor să îşi vândă active din domeniul petrolului si gazelor
După rezultate financiare anuale record, conducerea a confirmat că ia în considerare vânzarea unor active pe segmentul Explorare şi Producţie (E&P), transmite Bloomberg....
Olanda, Germania şi Austria, principalii investitori străini în companiile româneşti. Ţara noastră a atras anul trecut peste 50 de miliarde de euro
Olanda, Germania şi Austria, principalii investitori străini în companiile româneşti. Ţara noastră a atras anul trecut ...
Totalul investiţiilor străine în companiile româneşti se ridică în 2022 la peste 50 de miliarde de euro, în top 3 ...
APIA se așteaptă în 2023 la o creștere a pieței auto până la aproape 170.000 de unități
APIA se așteaptă în 2023 la o creștere a pieței auto până la aproape 170.000 de unități
Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile din România (APIA) a realizat, pentru prima dată după mulți ...
TCN deschide primul hub european în România
TCN deschide primul hub european în România
TCN, unul dintre cei mai mari jucători mondiali în tehnologie de call center bazată pe cloud pentru centre de contact ...