Ikea deschide magazinul din Pallady pe 24 iunie

Așa cum Economica a scris de săptămâna trecută, retailerul suedez de mobilă și decorațiuni interioare Ikea, confirmă deschiderea magazinului Pallady pe data de 24 iunie 2019. Acesta va fi al doilea magazin al companiei în România și cel mai mare din Sud-Estul Europei.
Răzvan Zamfir - mar, 11 iun. 2019, 08:15
Ikea deschide magazinul din Pallady pe 24 iunie

„După progresele excelente din ultimele luni în procesul construcției, sunt bucuros să anunț că vom deschide magazinul pe 24 iunie și vom aduce viziunea noastră de a crea o viață de zi cu zi mai bună mai aproape de și mai mulți oameni din România. Pe lângă amenajarea magazinului nostru, am finalizat și procesul de recrutare, iar angajații noștri sunt pregătiți să-i întâmpine pe oaspeții și clienții noștri la deschiderea mult așteptată,” spune Cas Lachaert, store manager.

Ikea Pallady are 37.000 de metri pătrați, mai mare cu 10.333 de mp  faţă de cel din Băneasa. În noul magazin s-au investit 90 de milioane de euro, şi va pune la dispoziția clienților aproape 10.000 de produse și va avea, de asemenea, trei modele de interioare integrale și 58 de camere pline de idei și inspirație realizate pe baza cunoștințelor despre casele românilor, răspunzând nevoilor locale în ceea ce privește mobilarea locuinței cu soluții și produse accesibile. 

În plus față de cele peste 500 de locuri de muncă din domeniul construcțiilor care au fost create în timpul construcției magazinului Pallady, aproximativ 600 de angajați vor fi parte din familia IKEA odată cu deschiderea noului magazin. În total, după 12 ani de prezență pe piață, IKEA a creat aproximativ 1.000 de noi locuri de muncă și a oferit beneficii avansate tuturor angajaților din țară.

Magazinul Ikea din Băneasa, primul şi singurul din România, până la deschiderea celui din Pallady, a fost inaugurat pe 21 martie 2007.

În anul financiar 2018 (1 septembrie 2017 – 31 august 2018), IKEA România a raportat vânzări de 609,3 mil lei (fără TVA), în creștere cu 10,6% față de anul anterior. Numărul total de produse cumpărate a ajuns la peste 18,6 milioane, peste 3,2 milioane de oameni au vizitat magazinul și aproape 18 milioane de vizitatori unici au accesat site-ul retailerului.

În anul financiar 2018, magazinul IKEA din București a avut 1.092 de angajați în total, o creștere de 57,1% față de anul financiar anterior.

Cum se ajunge la Ikea Pallady

Metrou

Magistrala M3 Preciziei – Anghel Saligny – Magazinul IKEA este situat la capatul estic al liniei, la circa 100 de metri de staţia de metrou Anghel Saligny
M3 poate fi accesata din celelalte magistrale in statiile Eroilor, Unirii sau Dristor.

Autobuz

Staţii de autobuz: statia Granitul pentru linia 246 din zona Cora Pantelimon, Sos. Garii Catelu.

Tramvai

Magazinul IKEA are acces la liniile de tramvai nr. 19, 27, 40.

Autoturism

Din centrul Bucurestiului se va ajunge folosind bulevardele Camil Ressu si Theodor Pallady. Cei care vin din zona de Nord-Est pot folosi si varianta Soseaua Garii Catelu, Drumul intre Tarlale.

Pentru acces din zona de Sud este recomandat Splaiul Unirii, Soseaua de centura, Str. Libertatii (comuna Catelu), Bd. Theodor Pallady.
Vizitatorii din judetele estice au acces facil din autostrada A2 direct in Bd. Theodor Pallady.

Sursa: https://italo.ro

Te-ar mai putea interesa și
Retailerul de mobilă JYSK vrea ca în acest an să deschidă cel puțin 15 magazine noi și să finalizeze modernizarea a 13
Retailerul de mobilă JYSK vrea ca în acest an să deschidă cel puțin 15 magazine noi și să finalizeze modernizarea a 13
Retailerul scandinav de mobilier şi produse pentru casă JYSK îşi planifică deschiderea a cel puţin 15 magazine noi în România şi modernizarea a minimum 13 magazine mai vechi....
Autostrada Buzău – Focșani: Ordinele de începere pentru loturile 2 și 3 vor fi comunicate săptămâna viitoare – secretar de stat
Autostrada Buzău – Focșani: Ordinele de începere pentru loturile 2 și 3 vor fi comunicate săptămâna viitoare ...
Săptămâna viitoare vor fi comunicate constructorului UMB ordinele de începere pentru loturile 2 și 3 din Autostrada ...
Starea de urgență din Republica Moldova a fost prelungită cu 60 de zile
Starea de urgență din Republica Moldova a fost prelungită cu 60 de zile
Parlamentul Republicii Moldova a aprobat joi, cu majoritate de voturi, prelungirea stării de urgenţă pe teritoriul ţării ...
Protest al agricultorilor polonezi la granița cu Ucraina împotriva importurilor de cereale ieftine din această țară
Protest al agricultorilor polonezi la granița cu Ucraina împotriva importurilor de cereale ieftine din această țară
Grupuri de agricultori polonezi au blocat joi circulaţia camioanelor la mai multe puncte de trecere a frontierei cu Ucraina, ...