1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

Companii

IKEA se pregăteşte de lansarea Catalogului 2014. Reduceri de 70% FOTO

Retailerul suedez de mobilă IKEA va lansa în curând în România Catalogul 2014. Imagini din noul catalog sunt deja disponibile. Magazinul din Băneasa îşi vinde stocurile cu 70% mai ieftin.

20 iul, 2013 | | ECONOMICA.net

Ca în fiecare an de la intrarea în România, retailerul suedez de mobilă IKEA va lansa, cel mai probabil în luna august, catalogul 2014 valabil în perioada august 2013-august 2014. În aşteptarea noilor produse, magazinul IKEA din Băneasa a început să facă reduceri pentru a scăpa de stocurile existente. Astfel, potrivit site-ului companiei, începând cu 20 iulie şi până pe 18 august, retailerul va avea reduceri de preţ de până la 70% la o gamă largă de produse de mobilier şi accesorii. De altfel, faţă de preţurile din catalog, care sunt maximale, retailerul practică atât în România, cât şi pe celelate pieţe, diverse reduceri de preţuri.

O nouă temă

Noul catalog va avea ca temă ideea că #Toate momentele contează" , felul în care sunt prezentate obiectele de mobilier şi decoraţiunile sugerând faptul că mobila şi accesoriile potrivite îi ajută pe membrii familiilor să petreacă mai mult timp împreună. Accentul cade astfel pe canapele şi soluţiile de depozitare a jucăriilor, potrivit Washington Post. Articolele prezentate în catalogul din România sunt în marea majoritatea aceleaşi ca şi în cataloagele din celelate ţări unde retailerul este prezent.

63 de ani de catalog

Catalogul IKEA 2014 va fi al 63-lea din istoria retailerului de mobilă suedez şi va include 326 de pagini. De asemenea, va fi disponibil online, iar posesorii de smartphone-uri şi tablete îl vor putea ccesa printr-o aplicaţie specială.

Catalogul 2013 a fost lansat pe 14 august în 950.000 de exemplare, care au fost distribuite gratuit tuturor locuinţelor din Bucureşti, Ploieşti şi împrejurimi. Tema anului 2013 a fost  "dă o nouă viaţă casei tale", catalogul incluzând produse noi, soluţii inovatoare şi combinaţii inedite, care propun perspective noi şi aduc un suflu nou locuinţelor.

 

 

 

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO