IKEA se pregăteşte de lansarea noului catalog. Au tăiat preţurile cu până la 70%

Retailerul suedez IKEA se pregăteşte de lansarea noului catalog aferent perioadei 2015-2016. Unitatea din Băneasa este de câteva săptămâni în reamenajări, iar până pe 16 august sunt lichidări de stocuri, reducerile fiind de până la 70%.  
Alina Stanciu - sâm, 18 iul. 2015, 07:15
IKEA se pregăteşte de lansarea noului catalog. Au tăiat preţurile cu până la 70%

Retailerul suedez de mobilă IKEA este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru lansarea noului catalog 2015-2016, eveniment care va avea loc în prima jumătate a lunii august, au declarat pentru ECONOMICA.NET oficialii companiei.

Angajaţii din magazin lucrează deja la reamenajarea spaţiilor, iar preţurile articolelor de mobilier şi accesoriilor au scăzut cu până la 70%. Promoţia a început la începutul lunii şi va dura până pe 16 august, dată de la care vor intra pe rând noile produse 

Cum va arăta noul catalog

Tema catalogului IKEA 2016 va fi „viaţa în jurul bucătăriei” şi tot conceptul gândit în spijinul acestei idei este creat cu scopul de a-i sensibiliza pe consumatori, fie că sunt gurmanzi ori pasionaţi de gătit sau nu. „Atunci când vorbeşti despre bucătărie este foarte uşor să atingi o coardă sensibilă. Nu trebuie să fii un mâncăcios sau să îţi placă să găteşti. Oamenii au o relaţie naturală cu mâncarea, mai ales că acest lucru înseamnă şi a-ţi petrece timp cu familia şi a discuta cu membrii ei în timpul cinei, spre exemplu”, explică Maria Berge, managerul de proiect, într-un film de promovare.

De altfel, ideea principală a catalogului va fi relevată de imaginea de pe copertă, care ilustrează un tată care pregăteşte micul dejun alături de fiul său. 

Ca şi anii trecuţi, noul catalog va fi disponibil şi printr-o aplicaţie pe mobil, atât pentru Antroid cât şi pentru IOS şi va avea în plus o caracteristică numită „mergând prin cameră”. Aceasta are rolul de a face legătura dintre conţinutul revistei în format fizic şi cel extins disponibil online. Astfel, este posibil să vezi virtual diferite părţi prezentate în catalog.

Actualul catalog are ca temă „Aici încep zilele bune..” şi se concentrează pe acele piese de mobilier folosite în camerele unde românii se relaxează, unde îşi încep şi îşi sfârşesc zilele.

Divizia de retail a IKEA Group este reprezentată în România printr-un magazin, deschis în București în 2007, iar de curând a fost achiziționat un teren pentru cel de-al doilea magazin.

IKEA Group are 323 de magazine în 28 de țări. La acestea se adaugă mai mult de 45 de magazine operate în sistem de franciză.

Magazinul IKEA din România a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, pe 21 martie 2007. Până în luna martie 2010 magazinul a fost operat în sistem de franciză locală, iar ulterior IKEA România a devenit parte din IKEA Group. În Iunie 2015, IKEA România a cumpărat terenul de construcție pentru cel de-al doilea magazin din România.

Compania a anunţat recent şi faptul că a cumpărat o suprafaţă de 33.600 de hectare de pădure în ţara noastră.

 


 

 

Te-ar mai putea interesa și
Centrala nucleară de la Zaporojie funcţionează cu riscul încălcării normelor de securitate. Proruşii vor să consolideze apărarea antiaeriană a sitului
Centrala nucleară de la Zaporojie funcţionează cu riscul încălcării normelor de securitate. Proruşii vor să consolideze ...
Centrala nucleară din Zaporojie funcţionează marţi cu riscul încălcării standardelor de siguranţă împotriva radiaţiilor şi la incendiu, menţionează compania publică ucraineană din......
Isărescu: „Euro va rămâne sub 5 lei atât cât trebuie. Nu dai drumul la un instrument de control când ai războiul la uşă. Incercăm să trecem de inflaţie fără recesiune”
Isărescu: „Euro va rămâne sub 5 lei atât cât trebuie. Nu dai drumul la un instrument de control când ai războiul ...
Chiar dacă cvasistabilitatea cursului de schimb este văzută ca un puternic instrument de luptă împotriva inflaţiei, ...
Un deputat rus a propus crearea unui bloc de ţări după modelul Uniunii Sovietice
Un deputat rus a propus crearea unui bloc de ţări după modelul Uniunii Sovietice
Deputatul Mihail Şeremet, care reprezintă Crimeea (peninsula ucraineană anexată de Rusia în 2014) în Duma de Stat (camera ...
BNR a majorat prognoza de inflaţie la 13,9% pentru finalul anului 2022
BNR a majorat prognoza de inflaţie la 13,9% pentru finalul anului 2022
Banca Naţională a României (BNR) a majorat la 13,9% prognoza de inflaţie pentru finalul acestui an şi estimează o inflaţie ...