1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 18 º

Companii

IKEA vrea să construiască hoteluri low-cost şi cămine studenţeşti

LandProp Holding,  divizia de dezvoltare imobiliară a Inter IKEA, grup din care face parte şi retailerul de mobilă suedez IKEA, are în plan să construiască hoteluri ieftine şi cămine pentru studenţi, în toată Europa. 

13 aug, 2012 | | ECONOMICA.net

LandProp Holding, din care face parte şi retailerul de mobilier IKEA, are în plan să construiască hoteluri ieftine şi cămine pentru studenţi în Europa de Vest, potrivit Immobilien Zeitung. 

Compania se gândeşte ca pentru studenţi să creeze clădiri "cu un sistem inteligent" astfel încât camerele să fie multifuncţionale. Cel mai probabil vor începe construcţia unor astfel de clădiri în Germania, dar "toate oraşele universitare sunt interesante", a afirmat Harald Müller, managing director  al companiei, potrivit căreia dezvoltatorul este în căutare de terenuri vacante.

Pentru dezvoltarea hotelurilor low cost, IKEA vrea să se asocieze cu diverşi parteneri, dar au în plan şi ridicarea unor cartiere întregi cu case, birouri, hotel şi magazine. Acesta este cazul unui proiect al companiei în Londra, lângă Parcul Olimpic, unde vor să construiască 1.000 de case, birouri , un hotel şi magazine. 

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO