IMM-urile pot accesa credite online de până la 200.000 lei – OTP

Întreprinderile mici şi mijlocii /IMM/ din România pot accesa, în premieră pentru piaţa locală, credite online de până la 200.000 lei.
Economica.net - joi, 08 dec. 2016, 13:04
IMM-urile pot accesa credite online de până la 200.000 lei - OTP

OTP Bank România a anunţat că lansează un nou produs de creditare destinat IMM-urilor – overdraft fără garanţii imobiliare, garantat cu fideiusiune.

Pentru contractarea creditului, clienţii utilizează platforma OTPdirekt – Internet Banking. Clienţii persoane juridice care solicită contactarea unui astfel de credit beneficiază de o sumă maximă de 200.000 lei, maximum 12 luni perioadă de acordare, cu posibilitate de prelungire, fără garanţii imobiliare, pentru acest produs solicitându-se doar ipoteca mobiliară asupra tuturor conturilor curente deschise la OTP Bank România şi contract de fideiusiune încheiat cu acţionarul/ asociatul majoritar şi/ sau administratorul (dacă este diferit de acţionarul/ asociatul majoritar), aprobare rapidă.

‘Prin lansarea acestui nou produs, unic în momentul de faţă pe piaţa bancară din România, vrem să reconfirmăm faptul că suntem un partener de încredere al întreprinderilor mici şi mijlocii, că ne dorim sa le fim alături de-a lungul întregii experienţe de dezvoltare, construind relaţii de lungă durată şi ajutându-i să îşi dezvolte afacerea. Încercăm să ne adaptăm în mod continuu produsele de creditare la nevoile reale ale IMM-urilor, pentru a facilita accesul acestora la surse avantajoase de finanţare a investiţiilor şi a capitalului de lucru, prin soluţii flexibile şi utile pentru dezvoltarea afacerilor şi a economiei locale. De asemenea, avem în vedere alinierea constantă a produselor şi serviciilor noastre la trendurile generale de digitalizare’, a declarat Roxana Hidan, directorul Direcţiei IMM la OTP Bank România.

OTP Bank România este subsidiară a OTP Bank, care oferă servicii financiare universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia şi Serbia pentru mai mult de 13 milioane de clienţi, prin intermediul unei reţele teritoriale de aproape 1.500 de unităţi, ATM-uri şi canale electronice.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Întreţinerea trupelor în apropierea graniţelor Ucrainei costă Rusia circa 10 milioane de dolari pe zi – expert
Întreţinerea trupelor în apropierea graniţelor Ucrainei costă Rusia circa 10 milioane de dolari pe zi – expert
Întreţinerea celor peste 94.000 de soldaţi în apropierea graniţelor Ucrainei şi în "teritoriile ocupate temporar" ...
Engie va prelua în regim de ultimă instanță clienții abandonați de alții și în decembrie, deși a anunțat că nu mai vrea. La ce preț
Engie va prelua în regim de ultimă instanță clienții abandonați de alții și în decembrie, deși a anunțat că nu ...
Engie, cel mai mare furnizor pentru persoane fizice din România, este furnizorul de ultimă instanță care a venit cu cel ...
Rafila: Adoptarea unor măsuri pentru sărbători – în zilele următoare. Purtarea corectă a măştii, obligatorie
Rafila: Adoptarea unor măsuri pentru sărbători – în zilele următoare. Purtarea corectă a măştii, obligatorie
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că măsurile de protecţie sanitară aferente sărbătorilor de iarnă ...