1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

Imobiliare

Immochan vinde şapte malluri pentru finanţarea altor proiecte, inclusiv în România

Divizia de imobiliare a retailerului Auchan vinde şapte proprietăţi din Franţa.

30 ian, 2013 | | ECONOMICA.net

Immochan a anunţat vânzarea a şapte proprietăţi imobiliare – trei malluri şi patri parcuri de retail, cu o suprafaţă de 60.000 mp. Proprietăţile se află în oraşele franceze Aubagne, Bordeaux, Cambrai, Nantes, Nisa şi Nozelles Godault.

Immochan a semnat un memorandum pentru vânzarea acestor proprietăţi pentru suma de 160 de milioane de euro. Numele cumpărătorului nu a fost făcut public. Immochan va păstra 20% din noua companie care va fi formată pentru administrarea proprietăţilor.

Prin această operaţiune de vânzare a proprietăţilor, Immochan va susţine creşterea portofoliului de active imobiliare în Franţa, dar şi în cele 12 ţări în care mai este prezent, printre care şi România. Immochan are proiecte în desfăşurare cu o suprafaţă de 700.000 mp pentru următorii trei ani.

În România, Immochan a deschis anul trecut primul Auchan City din Bucureşti, la Crângaşi. În 2014 se va deschide şi Auchan City din Drumul Taberei. În plus, anul acesta este planificată deschiderea primei faze a proiectului Coresi de la Braşov. Aici se va deschide un hypermarket Auchan de peste 13.000 mp şi o galerie comercială de peste 23.000 mp.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO