Imoteca anunță că își mărește portofoliul din România cu nouă proiecte și își extinde activitatea în Spania

Compania Imoteca anunță extinderea semnificativă a portofoliului său din România și lansarea operațiunilor de consultanță și vânzare pentru piața imobiliară din Spania.
Ion Dobreanu - lun, 22 apr. 2024, 20:29
Imoteca anunță că își mărește portofoliul din România cu nouă proiecte  și își extinde activitatea în Spania

În 2024, Imoteca își consolidează poziția pe piața imobiliară locală cu încă nouă proiecte, care se adaugă unui portofoliu de aproape 30 de proiecte pe care le deține în România.

“Anul 2024 aduce pentru Imoteca un val de schimbări pozitive. Suntem într-o nouă etapă de creștere a vânzărilor și a portofoliului, atât în zona de proiecte de volum, cât și cu proiecte de tip boutique. Alegem cu mare atenție partenerii cu care lucrăm și punem mereu accent pe calitate superioară, sustenabilitate, dar și pe poziționarea și facilitățile imobilelor pe care le reprezentăm. Dezvoltările din zonele centrale ale Bucureștiului sunt foarte căutate de clienți, iar infrastructura de transport, educațională și accesul facil către toate punctele de interes sunt elemente definitorii în alegerile pe care le facem.

Printre noile nume mari din portofoliul nostru se află Gulia Eco-Village, Alexandriei 152 Residence și Sera Verde Residence, care combină design-ul modern cu soluții de sustenabilitate. Aceste noi proiecte reflectă angajamentul nostru pentru promovarea și susținerea proiectelor care prioritizează atât confortul urban cât și apropierea de natură”, declară Rafaela Nebreda, fondatoarea Imoteca.

Fiecare dintre noile proiecte se distinge prin accentul pus pe eficiența energetică, criteriu care răspunde astfel cerințelor tot mai exigente venite din partea clienților.

Expansiune pe piața din Spania

În urma creșterii interesului investitorilor români pentru piața spaniolă, Imoteca anunță și extinderea activității sale în regiuni cheie din Spania, precum Valencia, Alicante și Malaga. Această decizie strategică permite companiei să își diversifice ofertele și să se răspundă prompt la noile tendințe din piața imobiliară europeană.

“Extinderea portofoliului nostru imobiliar în Spania reprezintă nu doar o evoluție naturală, ci și oportunitatea de a oferi investitorilor noștri acces la un mediu dinamic și cu un potential imens. Pentru mine personal este o mare bucurie și împlinire să ofer clienților acces la investiții în proprietăți din țara mea de origine. Spania are o piață imobiliară într-o continuă dezvoltare, iar pentu Imoteca vedem această expansiune ca pe o poartă către noi oportunități de business, prin care calitatea și sustenabilitatea proiectelor noastre vor aduce valoare adăugată pentru toți cei implicați, fie că sunt ei investitori sau clienți care vor o locuință de vacanță în Spania”. susține Rafaela Nebreda.

Cu o experiență de peste două decenii pe piața imobiliară românească, Imoteca – The residential experts – a vândut peste 6.000 de unități și a gestionat tranzacții semnificative, inclusiv vânzarea a nouă apartamente cu valoare de peste un milion de euro în ultimii trei ani.

Compania Iomteca este prezentă în București și Ilfov și a avut activitate în trecut și în Cluj-Napoca, Constanța și Brașov, iar din portofoliul Imoteca fac parte Gulia Eco-Village, Eminescu 65 Residence, New Point Residence, Estoria City, Marca Herăstrău, Alexandriei 152, Sera Verde Residence. Portofoliul în anul 2023 a fost de aproximativ 900 de unități, iar în anul 2024 compania estimează o creștere de 30%.

 

Te-ar mai putea interesa și
Partidul Comunist Vietnamez l-a numit pe ministrul Securității Publice, To Lam, în funcția de președinte al țării
Partidul Comunist Vietnamez l-a numit pe ministrul Securității Publice, To Lam, în funcția de președinte al țării
Partidul Comunist Vietnamez l-a numit pe To Lam, ministru al Securităţii Publice, în funcţia de preşedinte al ţării, au anunţat sâmbătă media din Vietnam, după demisia predecesorului său......
Pronosticul privind starea de sănătate a premierului Robert Fico este pozitiv – ministrul slovac al Sănătății
Pronosticul privind starea de sănătate a premierului Robert Fico este pozitiv – ministrul slovac al Sănătății
Pronosticul privind starea de sănătate a premierului slovac Robert Fico după tentativa de asasinat "este pozitiv", a anunţat ...
Polonia va investi peste 2 miliarde de euro pentru securizarea și întărirea frontierei sale estice
Polonia va investi peste 2 miliarde de euro pentru securizarea și întărirea frontierei sale estice
Polonia va investi peste 2 miliarde de euro în securizarea şi întărirea frontierei sale estice, care este de asemenea ...
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Oraşul bulgar Varna (de la Marea Neagră) se numără printre destinaţiile europene de top pe care preşedintele francez ...