În Bucureşti sunt nouă operatori de la care poţi avea servicii de internet, televiziune şi telefonie

Majoritatea clienţilor de telefonie fixă, internet fix şi televiziune prin cablu din Bucureşti ştiu de existenţa a doar trei mari operatori, Romtelecom, RCS&RDS şi UPC România, dar numărul firmelor care pot oferi pachete de servicii Triple Play este mult mai mare. Potrivit site-ului ANCOM există nouă mari furnizori de servicii de telefonie, internet şi televiziune pentru segmentul rezidenţial. 
Economica.net - lun, 09 iun. 2014, 21:23
În Bucureşti sunt nouă operatori de la care poţi avea servicii de internet, televiziune şi telefonie

RCS&RDS operează în toate cele şase sectoare ale Capitalei şi vă oferă o viteză maximă de conectare la internet de 1.000 Mbps şi o grilă digitală şi HD cu peste 100 de canale.

ROMTELECOM operează în toate cele şase sectoare ale Bucureştiului şi vă oferă o viteză maximă de conectare la internet de 100 Mbps şi o grilă digitală şi HD de peste 130 de canale.

UPC ROMÂNIA operează în toate cele şase sectoare ale Bucureştiului, iar viteza maximă la internet pe care o pun la dispoziţie utilizatorilor este de 200 de Mbps, iar grila digitală şi HD conţine un număr de peste 110 canale.

INES, primul furnizor din România de televiziune prin intermediul tehnologiei IPTV, oferă pachete cu o conexiune la internet de 100 Mbps şi o grilă de televiziune digitală şi HD de peste 190 de canale. Compania operează în toate cele şase sectoare ale Bucureştiului.

AKTA, un alt operator mare din România, ce furnizează servicii în toate cele şase sectoare ale Bucureştiului oferă clienţilor o viteză de conectare la internet de 100 Mbps şi o grilă digitală şi HD cu peste 110 canale.

INTERSAT operează, potrivit site-ului Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, în toate cele şase sectoare ale Bucureştiului, oferind clienţilor servicii de internet la o viteză de 100 de Mbps şi o grilă digitală şi HD cu peste 150 de canale.

MITNET operează în sectoarele 3, 5 şi 6 ale Bucureştiului şi oferă clienţilor o viteză maximă de conectare de 1.000 de Mbps şi o grilă digitală şi HD de peste 100 de canale.

AEROGLOBAL figurează pe site-ul ANCOM ca furnizor de servicii triple play în Sectorul 4 al Capitalei, dar pagina companiei nu este actualizată cu datele despre serviciile de televiziune şi internet.

ORANGE este cel mai mare operator de comunicaţii mobile din România, iar odată cu lansarea platformei Orange TV, vinde servicii triple play pentru acasă. Astfel, clienţii pot avea acces la o grilă digitală şi HD de peste 110 canale, iar internetul funcţionează la o viteză de până la 150 de Mbps prin intermediul reţelei 4G. 

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...